Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lokman Helva ambalajlarına yorum lütfen!

tuhaf

🌱Yeni Üye🌱
toplucahelvasunum02.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
hoş çalışmalar elinize sağlık

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Amacına uygun, sade ve hoş çalışmalar olmuş.

Emeğinize sağlık.

yalciner80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle ürün ambalajlarından en etkili görsel "Sade Helva" çalışması olmuş. Floral desenler doğru kullanıldığı takdirde beyaz zeminde her zaman iyi sonuç verir. Öte yandan ambalaj üzerinde yer alan helva resimleri ise daha sanatsal olmalı aynı resmin mirrorunu kullanmışsın. En azından bir yüzeyinde farklı kullanabilirdin.
Diğer 2 çalışmada ise degrade uygulaması ile ürün isimlerinin uyumlarında problem olduğunu düşünüyorum. Örneğin yeşil çalışamada "Tahin Helva" yazısını beyaz kuşllanmışsın bence sade helvadakinde olduğu kadar göze batmıyor. Kakaoluda da ürün ismi ile degradenin uyumsuzluğu göze çarpıyor. Tavsiyem zemin renginde faklı varyasyonları denemen. Ancak üçünde de birliktelik sağlamak istiyorsan Ürün isminin altına doğru kullanılacak şekilde zemin uygulamsı yapman. Çalışmalarında başarılar dilerim.

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Helvanın dilimlenmiş görüntüsü,yazıların orantılı dağılımı çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.

melike41

🌱Yeni Üye🌱
çok iştah acıcı ve başarılı bi çalışma emeğine sağlık

semadedim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerinize sağlık çalışma gayet güzel olmuş ama sade helvanın görselinde bi tuhaflık var pek güzel gözükmüyor

sansiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hanece.com
çok hoşuma gitti ayrıca anlamına uygun bir çalışma iştah açıyor, tebrikler ellerine sağlık :)

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
herkese selamm biliorum biraz yersiz olucak ama 3 güne acileenn takvim yapmam gerekiooo yardımcı olursanız çok sewinirim :( şimdiden teşekkürlerr...

insanların konuları içerisinde bu tarz mesajlarla onların haklarına tecavüz ettiğinizi, konuyu dağıtarak saygısızlık yaptığınızı ve forum kurallarına aykırı davrandığınızı hiç düşündünüz mü?
düşünseniz ben bu mesajı yazıyor olmazdım öyle değil mi?

hakan sakin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet Sade ve hoş olmuş, albenisi var, tutulur ve satılır bir ürün gibi duruyor.
eline sağlık.

buğrahan taha

🌱Yeni Üye🌱
tam bir vitrin çalışması. ürünün satışı ambalajdan geçer bu tasarımla bu ürünlerde dikkati çeker arkadaş emeğine düşüncene sağlık sen bu işi biliyorsun