Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

LÜtfen Yardim Kare şeklinin kenarları hakkında

eylul1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
frehand'dan corel yeni geçtim çok basit gelebilir ama takıldığım bir nokta var bir karenin içine 3 renk kullanmak istiyorum ama nasıl ?

Benzer konular

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
frehand'dan corel yeni geçtim çok basit gelebilir ama takıldığım bir nokta var bir karenin içine 3 renk kullanmak istiyorum ama nasıl ?

renkler birbirleriyle etkileşmelimi yoksa keskin hatlarla arılmalımı. yani birazdaha açarsan konuyu...

eylul1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renkler birbirleriyle etkileşmelimi

evet frehand'da granit olarak yapıyor idim bu işlemi

teşekkürler ilgin için biraz uğraştım ama becerdim

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
umarım doğru konu budur...

yenicoreldraw12ah5.jpg

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
Degrade ile de yapabilirsin aynı kutuda linear redial geçiş degrade ile tonlama yapabilirsin

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
eğer gradientten bahsediyorsan window/dockers/properties ile object propertiesi ac orda dolgu kısmında fountain fill gradient vermeni saglar anlamadım ama sanırım bunu soruyosun standart olarak 2 renk gradient verecektir advanced diyerek acılan pencerede customu sec ve ordan renkleri ayarla baslangıc kısmındaki ucgenlere cift tıklarsan yanına baska bi renk vermen için bi baska nokta acar umarım işine yarar

dedekasap

🏅Acemi Tasarımcı🏅
KardeŞ Mesh Olayini Anlayamadim Ne İŞ Yariyor Onu Kullanmasamda Oluyor Kullanmasamda Oluyor Orayi Bİraz Acarmisin PaylaŞim İÇİn TeŞekÜr.