Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

LYRIC pg-3212 baskı makinasının kafa voltaj ayarı nasıl yapılır ?

dade

🌱Yeni Üye🌱
LYRIC PG-3212 baskı makinesi baskı anında tozutma yaptığından, kafa voltaj ayarlarını yapmak istiyorum. fakat nereden ve nasıl yapıldığını bilmiyorum.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Benzer konular

dade

🌱Yeni Üye🌱
Resimli anlatım

cevap verilmemiş

Son düzenleme:

dade

🌱Yeni Üye🌱
Resimli anlatım

arkadaşlar lütfen cevap bekliyorum.

Son düzenleme:

dade

🌱Yeni Üye🌱
Resimli anlatım

Konuyu bu güne kadar 51 kişi görüntülediği halde, bir yanıt verilmemiş.
Ne yazık ki bu forumda bilgi alış verişi en alt seviyede seyrediyor.

LYRIC PG/PM-3212 baskı makinalarının kafa voltaj ayarlarının yapılması ile ilgili nette görsel dosyalar buldum.
Görsel dosyaları aşağıya ekledim. Bu dosyalar üzerinden yorumlarınızı bekliyorum.
Özellikle de LYRIC baskı makinası sahiplerlnden....
ba351l305ks305z4.jpg

Son düzenleme:

qemalde

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaşım sen voltaj ayarlarını mı yapmak istiyorsun yoksa kafalara ne kadar voltaj geliyor onumu kontrol etmek istiyorsun ?

ben orada avamotre vs görüyorum bunlar voltajlarnı ölçmek içindir
ayrıca kafaların üzeriticisi tarafından kafaların hangi voltaj arasında çalışması gerektiği yazmaktadır
yok anlık voltaj değişimi yapak istiyorsan bunu pc üzerinden yani makina kontrol proğramından yapman gerekiyo

dade

🌱Yeni Üye🌱
Sayın arkadasım ilginize ve vermiş olduğunuz cevaba teşekkür ederim.
Benim sorunum LYRIC PG-3212 baskı makinalarının kafa voltaj ayarlarının yapılmasından ibaret.
Vermiş olduğunuz linki daha önce defalarca tetkik ettim. belirttiğiniz linkte baskı kafalarının voltaj ayarlarının nasıl yapıldığına dair bir açıklama yapılmamış.

LYRIC baskı makinalarının genel ayarları "LiyuPrint" programıyla yapılıyor. Anılan programda baskı kafaları voltaj ayarlarının yapılmasıyla ilgili ne yazık ki bir özellik bulunmuyor. Dolayısıyla voltaj ayarlarının kafa kartındaki elektronik aksamlardan manuel olarak yapılması gerekiyor.
Eklediğim resimler; manuel olarak kafa voltaj ayarlarının yapılmasıyla ilgili.
Yani detaylı bir anlatım yok sadece resimler var. Bu resimlerde voltaj ayarlarının nasıl ve ne şekilde yapıldığına dair, bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan bir cevap bekliyorum.

İlginize yeniden teşekür ederim.

luuis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sayın arkadasım ilginize ve vermiş olduğunuz cevaba teşekkür ederim.
Benim sorunum LYRIC PG-3212 baskı makinalarının kafa voltaj ayarlarının yapılmasından ibaret.
Vermiş olduğunuz linki daha önce defalarca tetkik ettim. belirttiğiniz linkte baskı kafalarının voltaj ayarlarının nasıl yapıldığına dair bir açıklama yapılmamış.

LYRIC baskı makinalarının genel ayarları "LiyuPrint" programıyla yapılıyor. Anılan programda baskı kafaları voltaj ayarlarının yapılmasıyla ilgili ne yazık ki bir özellik bulunmuyor. Dolayısıyla voltaj ayarlarının kafa kartındaki elektronik aksamlardan manuel olarak yapılması gerekiyor.
Eklediğim resimler; manuel olarak kafa voltaj ayarlarının yapılmasıyla ilgili.
Yani detaylı bir anlatım yok sadece resimler var. Bu resimlerde voltaj ayarlarının nasıl ve ne şekilde yapıldığına dair, bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan bir cevap bekliyorum.
İlginize yeniden teşekür ederim.

kardes kullandın makınadan bende almayı dusunuyorum 2. elını.. sence tavsıye edermısın kullanım acısından ve baskı kalıtesı acsıından acil cevap beklıyourm kardes sımdıden tsk ederımm...