Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Machintos'a Internet Explorer yüklemek istiyorum...
Arkadaşım o zaman neden mac aldın ki eğer o güzelim makinayı PC olarak kullanacaksan hiç heba etme bence sen pc al.Bırak MAC 'in hakkını verenler kullansın.
Mac kullanmayı öğrenmek istiyorsun ama mac'i pc'ye çeviriyorsun. Süpersin varya süperr umarım yardım eden çıkarda sende mac'de pc yi öğrenirsin. pardon PC' de mac öğrenirsin.
Eğer Macintoshda Windows'un IE'sını kullanmak istiyorsanız, windows o desteği çekeli yıllar oldu kullanamazsınız. Eğer Macintoshda VMWare ve Paralels gibi 3 ncü parti programlarla sanal Windows kurmak isterseniz bu olur, adını bahsettiğim programlardan birini satın almanız gerekir. Eğer Macintoshda Windows kullanmak istiyorsanız ve sizin macintoshunuz yeni nesil intel işlemcili ise Apple'ın Bootcamp'i ile HD'nizde bölüntü oluşturup o kısıma Windows yüklersiniz. En başarılısı son bahsettiğim bootcamp ile Windows kurmaktır.
Internet Explorer'i Windows işletim sistemlerinde bile tavsiye etmiyoruz. Neden Internet Explorer yerine Mozilla Firefox'u denemiyorsunuz? Üstelik Mozilla Firefox'un Machintos işletim sistemine göre yazılmış versiyonları bile varken...