Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Machintos'a Internet Explorer yüklemek istiyorum...

BERİVAN1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar;
mac e explorer yüklemek istiyorum ama pc ye alışık olduğum için beceremiyorum....yardım edebilir misinz?

ayyuce1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşım o zaman neden mac aldın ki eğer o güzelim makinayı PC olarak kullanacaksan hiç heba etme bence sen pc al.Bırak MAC 'in hakkını verenler kullansın.

BERİVAN1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
GÜZEL ADKADAŞım mac ÖĞRENmek herkezin HAKkı...ÖĞRENmemek hata; yardım etmiceksen YAZma git HAKkıyla otur...... :)

ayyuce1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mac kullanmayı öğrenmek istiyorsun ama mac'i pc'ye çeviriyorsun. Süpersin varya süperr
umarım yardım eden çıkarda sende mac'de pc yi öğrenirsin. pardon PC' de mac öğrenirsin.

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟

Eğer Macintoshda Windows'un IE'sını kullanmak istiyorsanız, windows o desteği çekeli yıllar oldu kullanamazsınız. Eğer Macintoshda VMWare ve Paralels gibi 3 ncü parti programlarla sanal Windows kurmak isterseniz bu olur, adını bahsettiğim programlardan birini satın almanız gerekir. Eğer Macintoshda Windows kullanmak istiyorsanız ve sizin macintoshunuz yeni nesil intel işlemcili ise Apple'ın Bootcamp'i ile HD'nizde bölüntü oluşturup o kısıma Windows yüklersiniz. En başarılısı son bahsettiğim bootcamp ile Windows kurmaktır.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Internet Explorer'i Windows işletim sistemlerinde bile tavsiye etmiyoruz. Neden Internet Explorer yerine Mozilla Firefox'u denemiyorsunuz? Üstelik Mozilla Firefox'un Machintos işletim sistemine göre yazılmış versiyonları bile varken...

BERİVAN1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok teşekkürler arkadaşlar...bende bunları öğrenmek istiyordum....şu an zaten firefox kullanıyorum ama alışkanlık işte :blush:

kolay gelsin hepinize :)