Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Macpro mu, imac mı?

susakgrafik

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar evde grafik işleri için macıntosh bilgisayar alacağım. Bütçe 2500-3000 arası taksitli. Tecrübeli üstadların tavsiyelerini bekliyorum. Kolay gelsin. Teşekkürler.
Susakgrafik

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
elindeki bütçe i mac'e uygun malesef...( ki 3000-4000 gerekiyor sana) macpro için en az bir bu kadar daha eklemen gerekir ki, monitörsüz :/

macservis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
macpro imacle karsılastırılmaz bile tabiki ama elinizdeki butceyle 2.el macpro bile almanız zor.ama yapacağın çalısmalara imac te yeteceğini dusunuyorum.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
mac servis isimli arkadaşa;
yeri değil ama kısadan bir sorayım dedim. Retro marka mac uyumlu piller var. Bu piller hakkında bilginiz varmı? mesela, orjinal piller kadar dayanıklılar mı? biliyor musunuz?

macservis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
orjinal kadar dayanıklı yada dayanıksız demek biraz yanlış olur..cunku orjinal battary kullanıpta 3 ayda bozanıda gördüm 2 sene kullanananı gördüm..kullanmayla çok alaksı var makinanız devamlı sarjda takılı kalması bu konudaki en önemli faktör tabiki..

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
sanırım soruyu eksik sormuşum. ömründen bahsetmiyordum. sarj dayanıklılığından bahsediyordum. orjinal pilimin ilk günlerinde 2-4 saat arası şarj süresi vardı. tabii bu kullandıkça azaldı. retro piller de ilk günlerinde buna benzer bir performans gösterir mi yoksa 2 saatten fazlasını beklemeyeyim mi?