yeni mailing çalışmaları değerli görüşlerinize sunulur... herkese kolay gelsin...
kaleydoskop 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 12 Ağu 2009 Mesajlar 50 Tepkime puanı 0 1 Eki 2009 #1 yeni mailing çalışmaları değerli görüşlerinize sunulur... herkese kolay gelsin...
byzuzuy 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Eyl 2009 Mesajlar 46 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.hediyedenizi.com 9 Eki 2009 #2 Buda Benim Tasarımım Selam Arkadaşım Buda Benim Tasarımım Daha Acemiyim Bu Konuda Bana Eksiklerimi Bildirirseniz Sevinirim Şimdiden Teşekkürler. Son düzenleme: 9 Eki 2009
Buda Benim Tasarımım Selam Arkadaşım Buda Benim Tasarımım Daha Acemiyim Bu Konuda Bana Eksiklerimi Bildirirseniz Sevinirim Şimdiden Teşekkürler.
byzuzuy 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Eyl 2009 Mesajlar 46 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.hediyedenizi.com 9 Eki 2009 #3 resim bu resim bu Arkadaşım K.bakma Yükleme Hatası Oldu
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 9 Eki 2009 #4 byzuzuy' Alıntı: resim bu Arkadaşım K.bakma Yükleme Hatası Oldu Genişletmek için tıkla ... Konu açacaksanız kendiniz ayrı başlık altında açmalısınız.Bir başkasının açmış olduğu başlık altına kendi çalışmanızı eklemek o kişiye saygısızlıktır.
byzuzuy' Alıntı: resim bu Arkadaşım K.bakma Yükleme Hatası Oldu Genişletmek için tıkla ... Konu açacaksanız kendiniz ayrı başlık altında açmalısınız.Bir başkasının açmış olduğu başlık altına kendi çalışmanızı eklemek o kişiye saygısızlıktır.
larana 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 27 May 2009 Mesajlar 793 Tepkime puanı 24 9 Eki 2009 #5 Güzel bir E-bülten olmuş. Renkler, görseller gayet iyi. Çok kalabalık değil. Bu arada gerçekten çok güzelmiş burası
Güzel bir E-bülten olmuş. Renkler, görseller gayet iyi. Çok kalabalık değil. Bu arada gerçekten çok güzelmiş burası
kaleydoskop 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 12 Ağu 2009 Mesajlar 50 Tepkime puanı 0 22 Eki 2009 #6 nihatbaysal' Alıntı: Konu açacaksanız kendiniz ayrı başlık altında açmalısınız.Bir başkasının açmış olduğu başlık altına kendi çalışmanızı eklemek o kişiye saygısızlıktır. Genişletmek için tıkla ... sizce bunun farkına ne zaman vardı? Bunu okuyunca mı? :worried:
nihatbaysal' Alıntı: Konu açacaksanız kendiniz ayrı başlık altında açmalısınız.Bir başkasının açmış olduğu başlık altına kendi çalışmanızı eklemek o kişiye saygısızlıktır. Genişletmek için tıkla ... sizce bunun farkına ne zaman vardı? Bunu okuyunca mı? :worried: