Manipulation - Tutorial
vulturemess ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 17 Şub 2009 Mesajlar 200 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.gurkanweb.com 30 Mar 2012 #1
medosanart 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 13 Ara 2010 Mesajlar 513 Tepkime puanı 18 Web sitesi medosanart.blogspot.com 30 Mar 2012 #2 Manipulasyonu gördüm ama tutorial kısmını koymayı unutmuşsunuz sanırım
vulturemess ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 17 Şub 2009 Mesajlar 200 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.gurkanweb.com 30 Mar 2012 #3 medosanart' Alıntı: Manipulasyonu gördüm ama tutorial kısmını koymayı unutmuşsunuz sanırım Genişletmek için tıkla ... Tutorial yazmamın sebebi, bi çalışmadan esinlenerek yaptım. bana özgü değil.
medosanart' Alıntı: Manipulasyonu gördüm ama tutorial kısmını koymayı unutmuşsunuz sanırım Genişletmek için tıkla ... Tutorial yazmamın sebebi, bi çalışmadan esinlenerek yaptım. bana özgü değil.
medosanart 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 13 Ara 2010 Mesajlar 513 Tepkime puanı 18 Web sitesi medosanart.blogspot.com 30 Mar 2012 #4 peki vulturemess kusura bakma Tutorial deyince ben nasıl yaptığını gösteren bir şey yayınlayacaksın diye düşündüm
peki vulturemess kusura bakma Tutorial deyince ben nasıl yaptığını gösteren bir şey yayınlayacaksın diye düşündüm
Eloxatin 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 6 Ara 2011 Mesajlar 38 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.facebook.com 31 Mar 2012 #5 Aynen bende Egitim sandım Fazla Bir şey Anlamadım resimden.Emegine saglık yinede.
vulturemess ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 17 Şub 2009 Mesajlar 200 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.gurkanweb.com 31 Mar 2012 #6 medosanart' Alıntı: peki vulturemess kusura bakma Tutorial deyince ben nasıl yaptığını gösteren bir şey yayınlayacaksın diye düşündüm Genişletmek için tıkla ... Doğrudur, tutorial çalışması belli olsun diye yazmıştım. Eloxatin' Alıntı: Aynen bende Egitim sandım Fazla Bir şey Anlamadım resimden.Emegine saglık yinede. Genişletmek için tıkla ... Doğrudur, manipüle işte. Çok fazla anlam çıkartılamıyor malesef. Merak edenler için Çalışmanın orjinali ve anlatımı burada.
medosanart' Alıntı: peki vulturemess kusura bakma Tutorial deyince ben nasıl yaptığını gösteren bir şey yayınlayacaksın diye düşündüm Genişletmek için tıkla ... Doğrudur, tutorial çalışması belli olsun diye yazmıştım. Eloxatin' Alıntı: Aynen bende Egitim sandım Fazla Bir şey Anlamadım resimden.Emegine saglık yinede. Genişletmek için tıkla ... Doğrudur, manipüle işte. Çok fazla anlam çıkartılamıyor malesef. Merak edenler için Çalışmanın orjinali ve anlatımı burada.