Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

MARİNA CAFE LOGO DENEMESİ - eski -

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Arkadaslar Yorumlarınızı Bekliyorum Herturlu....:wink:
Boş Bir Zamanımda Arkadasımın Cafesine Çalıstıgım Logo Tasarımlarım Ama Fakat Çok Eski Bilgisayarımda buldum paylasmak istedim Fikirlerinizi Almak İstiyorum...

CLİCK :D
cafemarnalogoscorel.jpg

Benzer konular

ActioN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Demeye kalmadan bişiler yollamışsın:D

Eski ise neden yorumlicaz anlamadım ama umarım sağ alt köşedekinin üzerinde çalışıp onu kabul ettirmişsindir.

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Benımde dusuncem oydu fakat arkadasımla kavga etmıstım o zamanlar :) dandik bir kahve fincanı çizmişler yanınada Cafe Marina yazmıslar :D öyle vermısler yanı o yuzden elımde kaldı buda arkadsıma göstermek ıcın iş yerinden aldıgım bır print screende...

Arkadasım ben genelde iş olarak çalısmalar yaptıgım ıcın yanı söyle anlatıyım bnm çalıstıgım yerlerde bana onları almamı kabul etmıyorlardı freelance olarakta yaptım çok hemde fakat bilgisayarımın harddiskini kurtaramadıgım ıcın herşey yalan oldu paylasmam ıcın yaptıgım firmalarının tabelalarının fotografını çekmm lzm :D ve tarayıcadan broşür ve sonsuz sayısız kartvizitlerimi koymam lazım :D kagıt olarak var afiş tarzında fln örneklerınden var ama jpeg vs cdr olarak yok malesef :) aylarca fotografçılık yaptım gazetede çalıstım gazete yaptım fotografcı oldum herşeyi yaptım :) ama genelde başkan fotografları ne bılım 23 nısan :D haber agırlıklı proffesioanl fotograflarım vardı... ama iş oldugu ıcın ben alamadım onları :) o yuzden bulabilirsem sgdan soldan yaptıgım çalısmaları atıyorum. teşekkurler yoruumun ıcın :)