Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mariposa etiket çalışmalarım

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
her ne kadar çalışmalarım pek ilgi görmesede ben paylaşıma devam edeceğim :)

Benzer konular

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
bu etiket ne için tasarlandı ?
giyim firması gibi duruyor eğer öyle ise hoş emeğinize sağlık.

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Barbie Mariposa var:). Onun içinse 1. çalışma en uygunu. Ellerine sağlık.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
her çalışma ilgiye değerdir sonucta ortada bir emek var...
keşke ne etiketi oldugunu söyleseydin ama geneli güzel ve canlı görünüor genç kesime hitaben bişey olsa gerek

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
hm benim bildiğim barbie mariposa kız çocuk için bebek oyuncağı. pek takip edemiyorum kendm çocuğum yok diye hemde Barbie da pek sevmem ama tasarımlarınız çok güzel. elirinize sağılık

Alcak, yok sadece pembe değil orada yeşil da var deniz kızı mı ne... daha neler neler var:) zavallı anneler ve babalar:)

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
kasta095 canım bende senin gibi pek ilgi duymuyorum ama barbie deyince aklıma hep pembe gelmiştir nedense :)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
kasta095 canım bende senin gibi pek ilgi duymuyorum ama barbie deyince aklıma hep pembe gelmiştir nedense :)

evet haklısınız...bende bu mariposa yeğenimden duyuyorum zavallı çocuk, bence kızlar onun yaşında Barbie ve pembe reng tonulardan başka bir şey görmuyorlar görmek da istemiyorlar...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
bu etiket ne için tasarlandı ?
giyim firması gibi duruyor eğer öyle ise hoş emeğinize sağlık.

teşekkürler evet giyim firması

Barbie Mariposa var:). Onun içinse 1. çalışma en uygunu. Ellerine sağlık.

yok barbie için değil :) teşekkürler

her çalışma ilgiye değerdir sonucta ortada bir emek var...
keşke ne etiketi oldugunu söyleseydin ama geneli güzel ve canlı görünüor genç kesime hitaben bişey olsa gerek

teşkkürler irm.art :)

hm benim bildiğim barbie mariposa kız çocuk için bebek oyuncağı. pek takip edemiyorum kendm çocuğum yok diye hemde Barbie da pek sevmem ama tasarımlarınız çok güzel. elirinize sağılık

Alcak, yok sadece pembe değil orada yeşil da var deniz kızı mı ne... daha neler neler var:) zavallı anneler ve babalar:)

teşekkür ederim kasta :)

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ne için diye sormaktan alamıyorum kendimi :)

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
eline sağlık arkdaşm hepsi güzel 1.çalışmayı beğendim ama biraz karışık 4le birin renklerini değişirsen daha iyi olabilir belki.

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkürler sana zahmet verdirdim :) Tekrar yapıyım yorumumu.

Ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel :):)

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
her ne kadar çalışmalarım pek ilgi görmesede ben paylaşıma devam edeceğim :)

üzme kendini benimde çalısmalarım pek ilgi görkmüyor ama paylasmaktan zarar çikmaz, ise gelince gayet basarili üzerinde söylenecek pek fazla bisi yok, bu tarz işleri yorumlamak zordur aslinda nihayetinde bir etiket ve gayet basarili, emegine saglik

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
üzme kendini benimde çalısmalarım pek ilgi görkmüyor ama paylasmaktan zarar çikmaz, ise gelince gayet basarili üzerinde söylenecek pek fazla bisi yok, bu tarz işleri yorumlamak zordur aslinda nihayetinde bir etiket ve gayet basarili, emegine saglik

teşşekkür ederim hocam çok doğru söylüyorsun...

metehanarda27

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sim ve varak yaldız olursa çalışmalarda çok daha ıyı olur lak mesela bunlardır etiketi zengın gösteren bırde değişik etiket bıçak örnekleri varsa paylaşırsan sevınırım kolay gelsin

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
sim ve varak yaldız olursa çalışmalarda çok daha ıyı olur lak mesela bunlardır etiketi zengın gösteren bırde değişik etiket bıçak örnekleri varsa paylaşırsan sevınırım kolay gelsin

ben etiket işinde çalışmıyorum aslen fakat oradan gelme olduğum için yakın dostlarımın istediği tasarımlar yapıyorum sadece. tabikide lak varak sıvama özel selefon cilt bezi aksesuar takımı vb. :) uygulamaları yapılmaktadır benim tasarımlarımada fakat bu müşteri ile orantılı oluyor elimde hali hazırda çok fazla etiket yok eski çalışmalarımın çoğuz kayboldu zaman içinde ancak gelen işleri buradan paylaşıyorum sürekli teşekkürler...

Elipsis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışmalar eline sağlık ....