Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Marka Çamaşır Yumuşatıcısı

Gr@f!k3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1232.jpg

1232ya.jpg
Ç

Moderatör tarafında düzenlendi:

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
güsel bi tasarım olmuş..eline saglık:)renk uyumları felan cok güsel..

Gr@f!k3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim sihirli kız 58 :D ;)

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
ellerine sağlık ama

etikette hatalar var imla hataları mesela bardağ (ı) nerede diğer yerler güzel biraz daha çalışırsan daha iyileride çıkacaktır ayrıca aynı konuyu açmışın konuyu birlikte açarsan forumda konu kirliliği olmaz
hata.jpg

ayyuce1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
etikette hatalar var imla hataları mesela bardağ (ı) nerede diğer yerler güzel biraz daha çalışırsan daha iyileride çıkacaktır
hata.jpg

Biz insanoğlu yaptığımz her işte illaki alaycı tavırlar ve yıpratıcı eleştirilerde bulunuruz.
Yapmıyorum diyen yalan söyler benim gözümde.
Ama,
1. kural öz güvene sahip olup yapılan iş her ne olursa olsun cesaret gösterip sunmak.
2. Sunulan çalışmada oluşabilecek her türlü hatayı kişini yüzüne vurmak yerine
daha olumlu, daha ılımlı bir yaklaşımla anlatmaktır.
3.Kimse kimseyi tanımıyor ve kimseni kimseye de garezi yok önemli olan bilgi paylaşımı ve fikir alış verişi.
4.Burada yayınlanan işlerimiz ve çalışmalarımız siz arkadaşlarımızın beğenisine sunulduğunda imla hataları yüzümüze vurulsun diye yapılmıyor.
Tasarımlara değerli yaorumlarınızı sunarsanız bence kişilere daha çok destek ve ilham vermiş olursunuz.

Bu sebeplerden dolayı sizden ricam eleştiriniz ama basit imla hatalarını değil emek verilen işin kendisidir.Varsada imla hatası o zaman uygun bir dille söylersiniz.
Çünkü yazınızda alaycı tavırlar sergilemeniz ve gülücükler yollamanız kişiyi yaptığı işden soğutur ve zamanla siz gibi üç beş kişi daha yapsa uzaklaştırır.
Sanırım açıklayıcı bir bilgi olmuştur sizin izin.
Saygılarımla.

Gr@f!k3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pardon yaşınıza hürmeten sizin göreviniz benim imla hatalarımı kovalamakmıdır.Size çalışmayı kontrol edesiniz diğe yoksa bana yazıyı imla hatlarını sekreterim bile kontrol eder iyi çalışmalar.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
Biz insanoğlu yaptığımz her işte illaki alaycı tavırlar ve yıpratıcı eleştirilerde bulunuruz.
Yapmıyorum diyen yalan söyler benim gözümde.
Ama,
1. kural öz güvene sahip olup yapılan iş her ne olursa olsun cesaret gösterip sunmak.
2. Sunulan çalışmada oluşabilecek her türlü hatayı kişini yüzüne vurmak yerine
daha olumlu, daha ılımlı bir yaklaşımla anlatmaktır.
3.Kimse kimseyi tanımıyor ve kimseni kimseye de garezi yok önemli olan bilgi paylaşımı ve fikir alış verişi.
4.Burada yayınlanan işlerimiz ve çalışmalarımız siz arkadaşlarımızın beğenisine sunulduğunda imla hataları yüzümüze vurulsun diye yapılmıyor.
Tasarımlara değerli yaorumlarınızı sunarsanız bence kişilere daha çok destek ve ilham vermiş olursunuz.

Bu sebeplerden dolayı sizden ricam eleştiriniz ama basit imla hatalarını değil emek verilen işin kendisidir.Varsada imla hatası o zaman uygun bir dille söylersiniz.
Çünkü yazınızda alaycı tavırlar sergilemeniz ve gülücükler yollamanız kişiyi yaptığı işden soğutur ve zamanla siz gibi üç beş kişi daha yapsa uzaklaştırır.
Sanırım açıklayıcı bir bilgi olmuştur sizin izin.
Saygılarımla.
alaycı tavır yok bir kere önemli bir ayrıntıdır bu arkadaşı uyarmak için müşteriye bunu bastı verdi 100000 adet müşteri bunu gördü diyelim ve kabul etmedi geri gönderdi ne olacak o zaman bunları düşünmüyorsunuz bir kere biz alaycı tavır değil eleştri ve tasarımı konuşuyoruz uyarmak görevimiz biz hala buradaysak yaptığımız işler vb iledir forum kurallarını vb sizlerden daha iyi biliriz basit imla hatası dediğiniz şey iş baskıya gelince basitlikten çıkar

ayyuce1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
alaycı tavır yok bir kere önemli bir ayrıntıdır bu arkadaşı uyarmak için müşteriye bunu bastı verdi 100000 adet müşteri bunu gördü diyelim ve kabul etmedi geri gönderdi ne olacak o zaman bunları düşünmüyorsunuz bir kere biz alaycı tavır değil eleştri ve tasarımı konuşuyoruz uyarmak görevimiz biz hala buradaysak yaptığımız işler vb iledir forum kurallarını vb sizlerden daha iyi biliriz basit imla hatası dediğiniz şey iş baskıya gelince basitlikten çıkar

merak buyurmayın gördüğünüz çalışmalar tasarım aşamasındadır. O yüzdende yoruma sunulmuştur. Imla hatasına gelince tasarımdan sonra 3 kişilik grafik kardosundan sonra birde müşteriden imzalı onay alınır.bu yüzden siz rahat olun. Ve yorumlarınızı imla hatalarına yönelik değil öncelikli olarak tasarıma yönelik yapın ki arkadaşımız da ona göre yeni ufuklara açılsın.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Marka yazan yerde boşluk var da doldurulamamış gibi bir his uyandırıyor.O da sanırım logodan kaynaklanıyor.Emeğinize sağlık.

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
" ı " harfini unutmuşsunuz ?

:D şaka şaka
ayyuce hanım için yazdım bunu :)
ne mutlu ki sizi savunan biri var panter gibi :)
daha önceki çalışmanızdada sizi savunmuştu.

Çalışmanıza gelince güzel elinize sağlık ama logo olmamış,
bir özellik katmanız gerek bence yeni haliyle bekliyorum :)

İyi çalışmalar...

(graphicturk arkadaşımızda çok paylaşımcı iyi bir insan,
bencede çok sert değildi eleştirisinde.)

drejmustafa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logo konusunda bende namasteeee'ye katılıyorum! Ama çalışmanız genel olarak güzel. Elinize sağlık....