Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

martı, köprü

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yayınlasammı yayınlamasammı çelişkide kaldım dedim sonra dedim yayınlayım inş.. beğenirsiniz:worried:
kprqx0.jpg

mart305me7.jpg

Benzer konular

Elipsis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmalar güzelde neden 1 inci resimdeki gökyüzü böle kırmızı İstanbulda ben yıllarca bulundum böle olmamıştır 2 inci reismde de camilerin olduğu bölgeye fazla blur vermişsin ve gölge fazla olmuş gibi gerçekciliğinden biraz çıkmış sankii

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmalar güzelde neden 1 inci resimdeki gökyüzü böle kırmızı İstanbulda ben yıllarca bulundum böle olmamıştır 2 inci reismde de camilerin olduğu bölgeye fazla blur vermişsin ve gölge fazla olmuş gibi gerçekciliğinden biraz çıkmış sankii
gün batımı olsun dedim sonrada kızıl bi şfağa doğalım dedim :)
camileri doğru düzgün çimedeim ondan :) çalışıyorum daha

Elipsis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kızıllık güzel düşünmüşsün ama sanki resmin tamamına değil de bir kısmına yaysan daha iyi olur sanırım

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
bunları bişeye bakarak mı çiziyosun... yoksa tamamen hayalindekiler mi.

köprü gayet güzel, martıda güzel, ama cami daha flu olmalıydı bence.

genel olarak çalışmalar çok güzel ama :)

dennisco

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Böyle çalışmaları çok severim , sende hakkını vermişin gayet emeğine sağlık.. Tek dikkatimi çeken nokta üstteki fotoğraf istanbulu anlatmıyor gibi..: ) körü boğaz köprüsü sanırımda, bilmiyorum ben farklı şeye takıldım galiba: )

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bunları bişeye bakarak mı çiziyosun... yoksa tamamen hayalindekiler mi.

köprü gayet güzel, martıda güzel, ama cami daha flu olmalıydı bence.

genel olarak çalışmalar çok güzel ama
martıyı çizerken fotodan baz aldım...tesekkür edrim elimizden geldiğince yapmaya çalışıyorum

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Böyle çalışmaları çok severim , sende hakkını vermişin gayet emeğine sağlık.. Tek dikkatimi çeken nokta üstteki fotoğraf istanbulu anlatmıyor gibi..: ) körü boğaz köprüsü sanırımda, bilmiyorum ben farklı şeye takıldım galiba: )
tesekkür edrim :)

Gökhan Ulu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğinize sağlık istanbul temalarını her zaman çeker beni başarılı.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
çok şık çalışmalar arka plana bulanıklık vermeniz ayrı bir derinlik katmış tebrikler

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fotoğraf çalışmalarınızı çok beğendim,ellerinize sağlık.

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Çünkü sanat diye birsey var hiç absürt bir olay değil bana göre istediği renkte yansıtabilir manzarayi kırmızıda çok hoş durmus bana göre

1. çalişma keskin hatlarıyla hoşma gitti bunu genişletebilirsiniz..

2. çalişma biraz bulur olmus camileri bir resmi seçerek içine renk ainiz yada yumuşak bir brush ile çaliştiniz ilk çalişmadaki keskinlik olması gereikiyor bulanık gözükmesi hos durmaz...

iyi çalişmalar emeğinizesağlık

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. çalişma keskin hatlarıyla hoşma gitti bunu genişletebilirsiniz..

2. çalişma biraz bulur olmus camileri bir resmi seçerek içine renk ainiz yada yumuşak bir brush ile çaliştiniz ilk çalişmadaki keskinlik olması gereikiyor bulanık gözükmesi hos durmaz...

iyi çalişmalar emeğinizesağlık
evet caminin öyle olması iyi olmadı tekrar dönücem o çalışmaya ama bi türlü dönemedim teşekkür ederim yorumun için:)