Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Max'ın Görünümü,Menüleri Değişti Lütfen yardım edi,n

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
Bugün açtım çalışayım diye Max i fakat sanki menüleri değişmiş, sanki teması değişmiş düğmelerin şekilleri falan.. bunu nasıl eski haline döndürebilirm?

Programı sildim belgelerimdeki ve C: de ki dosyalarını sildim tekrar yükledim, yine olmadı yine olmadı.. windowslamı alakalı acaba :( lütfen yardım edin..

menüler falan ekrana sığmıyor saçma sapan kocaman oldu.. eskiden daha kibardı..
Customize'den Custom UI and Defaults switcher'e tıkla sonra Set'e tıkla düzelmesi lazım dedilr yaptım yine olmadı.. :(

örnek resimler aşağıda :

763316adsiz.JPG

506866adsiz.JPG

üstteki resimde mesela modify menüsü açtım bu kadar minicik çıkıyor üste doğru :(

341520adsiz.JPG

974382adsiz2.JPG

Benzer konular Forum Tarih
Y 3D Studio Max 10 2K

Benzer konular

gonzale_s

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
senin sorunun cevabı 3ds maxın kurulu olduğu diznin içinde '3dsmax.ini' dosyasını bulup siliceksin bu dosya 3ds maxın sürümüne göre yeri değişiyor o dosyayı silip 3ds maxı yeniden başlat fabrika ayarları olucaktır kolay gelsin

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
senin sorunun cevabı 3ds maxın kurulu olduğu diznin içinde '3dsmax.ini' dosyasını bulup siliceksin bu dosya 3ds maxın sürümüne göre yeri değişiyor o dosyayı silip 3ds maxı yeniden başlat fabrika ayarları olucaktır kolay gelsin

merhabalar sayın gonzale_s

Program files de arattım fakat belirttiğiniz isimde bir dosya yok yalnız şöyle dosyalar var.. yardımcı olabilirsiniz umarım :(

505594adsiz.JPG

fakat biraz araştırdım burada buldum o dosyayı :

C:\Documents and Settings\Mss\Local Settings\Application Data\Autodesk\3dsmax\2009 - 32bit\enu

sildim fakat yine aynı :( :( :( :(

Son düzenleme:

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba mss.. biraz işlerimden olayı biraz da bir yakınımızın düğünü vardı.form sayfalarına giremedim.başın yine belada herhalde...:)..bir plagin yada program indirdinmi son zamanlarda..senin sorun.direct x te..default uı yı denedim diyorsun. ozaman wievport cofigure bölümünden direct x seçili görünüyor ama tekrar seç ve onayla.değişiklik olacak mı bir bak..ayrıca direct x bir programdan dolayı hasar görmüş olabilir.direct x sürüünü internetten tekrar yükle wievport configuredeki ayarları ondan sonra yap. hiç olmazsa problemin ordan olup olmadığından emin olursun.yalnız sorunun kesinlikle grafiksel olduğunu tahmin ediyorum.ekranın düşük çözünürlükte koca koca çıkması ve materyal kutularının karanlık olması bu sebepten oluyor gibi ...slmlar..

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
merhaba mss.. biraz işlerimden olayı biraz da bir yakınımızın düğünü vardı.form sayfalarına giremedim.başın yine belada herhalde...:)..bir plagin yada program indirdinmi son zamanlarda..senin sorun.direct x te..default uı yı denedim diyorsun. ozaman wievport cofigure bölümünden direct x seçili görünüyor ama tekrar seç ve onayla.değişiklik olacak mı bir bak..ayrıca direct x bir programdan dolayı hasar görmüş olabilir.direct x sürüünü internetten tekrar yükle wievport configuredeki ayarları ondan sonra yap. hiç olmazsa problemin ordan olup olmadığından emin olursun.yalnız sorunun kesinlikle grafiksel olduğunu tahmin ediyorum.ekranın düşük çözünürlükte koca koca çıkması ve materyal kutularının karanlık olması bu sebepten oluyor gibi ...slmlar..

vallahi sorma sayın sakızlı :( seni görmek çok güzel kendimi yalnız hissetmiyorum en azından :) :(

Şubat 2010 Diretcx i indirdim direk üzerine kurdum eskisinin.. aynı sürümmü ne anlamadım.. sürüm sayısı aynı gözüküyor..
tekrar açtım Max'i o bahsettiğin ayar kısmını açtım ok dedim yine olmadı yine olmadı :( acaba diretcX i kaldırıp mı kurmak gerek tekrar yenisni?

ama sorun programla alakalı değil sanki yani windows yada başka bişilerle ilgili diretcx vs vs ...
onu sezebiliyorum..

bişiler yapınca oldu ama ne zaman..

yazı tüpleri falanda hep değişti..

Son düzenleme:

gonzale_s

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o doyayı sildiysen 3dmax.ini dosyasını 3d max kendini resetliyor senin yapmış olduğun değişiklikler o dosya içinde saklanıyor yani silince eski halien dönüyor benimde başıma geldi, aynı şey ama çözüm silmekle gerçekleşiyor sildikten sonra pc yi yeniden başlat maxı aç sıfırlanması lazım

mss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.wattaxback.com
o doyayı sildiysen 3dmax.ini dosyasını 3d max kendini resetliyor senin yapmış olduğun değişiklikler o dosya içinde saklanıyor yani silince eski halien dönüyor benimde başıma geldi, aynı şey ama çözüm silmekle gerçekleşiyor sildikten sonra pc yi yeniden başlat maxı aç sıfırlanması lazım

olmadı işte yaptım..