Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mc_mrt

mc_mrt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gravideo.org
Slm Arkadaşlar Bende Aranıza Yeni Katıldım (Samsunluyum Ve Samsun OMÜ'de Okuyorum). Daha Önceden Üyesi Olduğum Bi Forumda İllustrator Dersleri Arıyorumdiye Bi Konu Açmışdım Saolsun Bi Arkadaşım Bu Sitenin Linkini Vermiş Bende Gelip Aranıza Katılım Dedim...Yayında ve Yapımda Emeğı Geçen Arkadaşlara Teşekkürler

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hala samsundamisin mc :) hangi bölümdesin bakim :)

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Türkiye' nin Büyük Grafiker Portalı amacımız eğitim & öğretim. Yanlış bilinenleri düzelterek tasarımlarınızdaki eksikliklerinizi tamamlayarak sizi daha profesyonel görseller için yorumlarımızla baş başa bırakıyoruz... Türkiyeden insanlar çıkarak tüm dünyaya adını duyuracaklar. Bir çok insan var türk olarak dünya çapında adını duyurmuş bu camiaa da ama biz daha çoğunu görmek istiyoruz =). Herşeyden öte eğitim önemli olandır. Bir insana birşey katmak kadar güzel bir şey yoktur =)

Saygılarımla . Aramıza hoşgeldiniz. İyi forumlar =)

mc_mrt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gravideo.org
Hepinize Teşkkürler (BİLGİSAYAR PROGRAMLAMI OKUYORUM)
Aslında Web Tasarımcısıyım Ve (gencoloji.net sahibiyim) Bundan Önce Dövme İşiylede Uğraşdım Ancak Bazı Nedenlerden Dolayı Uzaklışdım. Kağıt Üzerindeki Çızımlerim İyi (Çevremdekilerin Söyledikleri) Bende Web Tasarım Yerine Daha Fazla Grafik Tasarımla İlgilenmeye Başladım Daha Yeni Kendime Bir Grafik Tablet Edindim... Tabi Herşeyi Tekbaşınıza Yapamıyorsunuz Sizlerin Yardımlarınıza Çok İhtiyacım Olcak(Grafik Tabletle İllustrator Kullanımı Hakkında) . Hepinize Tekrar Teşekkür Ediyorum.

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
site reklami yapmak yanlış olur sanırım ama tasarım incelemek icin https://www.deviantart.com adresi isini görür herşeyden önce insanin fikir gelistirmesi lazim bence

mc_mrt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gravideo.org
Saol Arkadaşım O Siteyi Biliyorum Gerçekden Çok Değerli Çalışmalar Var.
Bir Kaç Profesyonel Yardıma İhtiyacım Var.

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu konuda ben duruyorum :) prof deyince sitede çok degerli arkadaslar var eminim yardım edeceklerdir (bende bu gun kaydoldum ama var biliyorum)

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu arada sitendeki problemi düzeltmekle baslayabilirsin :D renkleri kullanıyorsan ya cmyk kullan(baski icin) yada RGB biri cmyk biri rgb oldumu senin siyahlarda oldugu gibi ton farki oluyo aynı rgb kodlarını kullanarak sorunu giderebilirsin kolay gelsin

mc_mrt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gravideo.org
:D Ordaki Renk Farkının, Farkındayım O da Siteyi Yaparken MONİTÖR Ayarlarımdan Kaynaklandı Sonra Başka Bi Monitörden Bakdığımda Gördüm Bende Ama Birdaha Düzeltmedim Çünki Değıştırcem Siteyi