Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mersin de Özel Bir Tiyatronun Sertifika Örneği

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mersinde bulunan Gençlik Sanat Merkezi Altna Erkekli Sahnesinin bu yıl öğrencilerine vereceği sertifika değerli yroumlarınız almak için burda.

890.jpg

asilrock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel kardeşim gayet resmi ve ve şık bkadar gerçi biraz değşiklik yapılabilir ama iidir fazla kafanı yorma emeğinin karşılığını almamışsındır sektöre çok bile

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel yorumundan dolayı teşekkür ederim

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
mrb. kaptan güzel ve amacına uygun bir sertifika çalışması çıkatmışsın..
bir tek konuya değineceğim herşey çok güzel fakat metin yazılarının bulunduğu alanı siyah renkte yapmış olsan daha iyi görüneceğini düşünüyorum..

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mrb. kaptan güzel ve amacına uygun bir sertifika çalışması çıkatmışsın..
bir tek konuya değineceğim herşey çok güzel fakat metin yazılarının bulunduğu alanı siyah renkte yapmış olsan daha iyi görüneceğini düşünüyorum..

arkadaşım teşekkür ediyorum güzel yorumundan dolayı yalnız metninolduğu yerin arkaplanı siyah olursa oraya gelicek olan sertifikayı alanın ismi ve de eğitmenlerin imzaları görünmeyec ondan dolayı beyazlık var o kısımdan teşekkür ederim.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Ortadaki logonun altındaki kırmızı kuşaktaki, Kurs Katılım Belgesi yazısı iyi ortalanmamış.
Yazı fontu hiç olmamış, daha estetik bir karakter kullanabilirsin.
Yazının rengi siyah olmayabilir.

Eğer yazıyı siyah kullanacaksan siyah degradeyi farklı bir renkte deneyebilirsin.

Başarılar...

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim düzeltici yaklaşımınızdan dolayı

dr.grfk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma gayet güzel ama mersin'de son zamanlarda nereye baksam bu zemini görüyorum. özellikle büyükşehirin tiyatro gösterilerinde afiş ve davetiyelerde kullanılan zemin... değiştirme imkanın varsa bence değiştir.