Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elinize sağlık ama dikkatimi çeken bir nokta var, parlayan yıldızların ışık büzmeleri hep aynı yöne bakıyor. Bence farklı açılara bakan çizgiler daha hoş görünecektir. Ayrıca aşağıdaki yazı font olarak güzel fakat eksiği var gibi görünüyor, mesela yazı çevresini saracak bir stroke veya glow efekti fena olmaz. Denemekte fayda var Kolay gelsin
sağol kardeş ellikere görüntüleniyor senden başka yorum yapn yok.yazıyı kopyala yapıştır yaptım.fazlada üzerine eğilmedim ama dediklerinde haklısın.tekrar sağol yorumun için.
tesekürler kardeş bunu bi ön çalışma olarak yaptım bunun üzerinde uzun süre çalışcam ve mesneviden başka sözlerle yenilerini ekleyip bunu bir seri haline getirmeyi düşünüyorum.tekrar tesekür ederim yorumun için...
Bunun deneme çalışması olduğu için çok üstünde durmuyorum ama bir soru sormadan da geçemeyeceğim. Mevlanaya olan tutkunluk ve bağlılık sadece Türk toplumunun mudur?
Bunun deneme çalışması olduğu için çok üstünde durmuyorum ama bir soru sormadan da geçemeyeceğim. Mevlanaya olan tutkunluk ve bağlılık sadece Türk toplumunun mudur?
ben burda çok şahit oluyorum mevlanaya yabancılar son bir iki senedir mevlana yılından sonra özellikle daha çok tutkun oldular bazen bizden çok ilgileniyorlar fakat onlar işin din boyutunu degil felsefe boyutunu kabul ediyorlar..mevlananın getirmiş oldugu sevgi felsefesi de işin dini boyutuda bizim toplumumuza aittir.Türk Bayragını orada bi fazlalık olarak görmüyorum.kolay gelsin...
ben burda çok şahit oluyorum mevlanaya yabancılar son bir iki senedir mevlana yılından sonra özellikle daha çok tutkun oldular bazen bizden çok ilgileniyorlar fakat onlar işin din boyutunu degil felsefe boyutunu kabul ediyorlar..mevlananın getirmiş oldugu sevgi felsefesi de işin dini boyutuda bizim toplumumuza aittir.Türk Bayragını orada bi fazlalık olarak görmüyorum.kolay gelsin...
Kendi ağzınızla bilinçli bir söylemdesiniz. Türk toplumuna hayranlık. İster felsefi ister edebi ister dini... Önemli olan ırkçılaştırmadan amacını sürdürme diye düşünüyorum bende.
Kendi ağzınızla bilinçli bir söylemdesiniz. Türk toplumuna hayranlık. İster felsefi ister edebi ister dini... Önemli olan ırkçılaştırmadan amacını sürdürme diye düşünüyorum bende.