Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mesneviden...

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
onWIU.jpg
degerli yorumlarınızı bekliyorum

PrcDark

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.prcdark.somee.com
Elinize sağlık ama dikkatimi çeken bir nokta var, parlayan yıldızların ışık büzmeleri hep aynı yöne bakıyor. Bence farklı açılara bakan çizgiler daha hoş görünecektir. Ayrıca aşağıdaki yazı font olarak güzel fakat eksiği var gibi görünüyor, mesela yazı çevresini saracak bir stroke veya glow efekti fena olmaz. Denemekte fayda var :) Kolay gelsin

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
sağol kardeş ellikere görüntüleniyor senden başka yorum yapn yok.yazıyı kopyala yapıştır yaptım.fazlada üzerine eğilmedim ama dediklerinde haklısın.tekrar sağol yorumun için.

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel ve değişik bi çalışma olmuş.heleki ay ve yıldızla tamamlanması ayrı bi güzellik.
devamını diliyorum.

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel ve değişik bi çalışma olmuş.heleki ay ve yıldızla tamamlanması ayrı bi güzellik.
devamını diliyorum.

tesekürler kardeş bunu bi ön çalışma olarak yaptım bunun üzerinde uzun süre çalışcam ve mesneviden başka sözlerle yenilerini ekleyip bunu bir seri haline getirmeyi düşünüyorum.tekrar tesekür ederim yorumun için...

aspendos42

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık güzel bi çalışma olmuş..

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bunun deneme çalışması olduğu için çok üstünde durmuyorum ama bir soru sormadan da geçemeyeceğim.
Mevlanaya olan tutkunluk ve bağlılık sadece Türk toplumunun mudur?

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bunun deneme çalışması olduğu için çok üstünde durmuyorum ama bir soru sormadan da geçemeyeceğim.
Mevlanaya olan tutkunluk ve bağlılık sadece Türk toplumunun mudur?

ben burda çok şahit oluyorum mevlanaya yabancılar son bir iki senedir mevlana yılından sonra özellikle daha çok tutkun oldular bazen bizden çok ilgileniyorlar fakat onlar işin din boyutunu degil felsefe boyutunu kabul ediyorlar..mevlananın getirmiş oldugu sevgi felsefesi de işin dini boyutuda bizim toplumumuza aittir.Türk Bayragını orada bi fazlalık olarak görmüyorum.kolay gelsin...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben burda çok şahit oluyorum mevlanaya yabancılar son bir iki senedir mevlana yılından sonra özellikle daha çok tutkun oldular bazen bizden çok ilgileniyorlar fakat onlar işin din boyutunu degil felsefe boyutunu kabul ediyorlar..mevlananın getirmiş oldugu sevgi felsefesi de işin dini boyutuda bizim toplumumuza aittir.Türk Bayragını orada bi fazlalık olarak görmüyorum.kolay gelsin...

Kendi ağzınızla bilinçli bir söylemdesiniz. Türk toplumuna hayranlık. İster felsefi ister edebi ister dini... Önemli olan ırkçılaştırmadan amacını sürdürme diye düşünüyorum bende.

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kendi ağzınızla bilinçli bir söylemdesiniz. Türk toplumuna hayranlık. İster felsefi ister edebi ister dini... Önemli olan ırkçılaştırmadan amacını sürdürme diye düşünüyorum bende.

hakkımda bilginiz yoksa fikrinizde olmasın...

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok güzel olmuş. Ben çok beğendim. :artipuan:

dual_head_eagle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Font biraz daha kalın olabilir veya beyaz renkte.

Okumakta zorlanılıyor.

Elinize sağlık.