Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Metal

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Hangisinin daha iyi olduğuna karar veremedim...Typo kısımları çalışmanın iki farklı noktasına aldık...İyi seyirler...(Görsel seçiminde bana yardımcı olan Selim (MR. MERCANO) ya teşekkürler :)

sunummetal1m.jpg

sunummetal2g.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
görsel olarak gayet güzel gözüküyor, 2. çalışma daha bi estetik gibi yazılar sağda ben onu beğendim. ancak siyah beyaz olan m e t a l yazısı fazla gibi, bir başka çalışmanda da böyle bir yazı vardı tam hatırlamıyorum hagisiydi ama bence onu kaldırmalısın, ya da çekiçle vurulan yere sanki o yazıyı çakıyormuşçasına bir görüntü yakalayabilirsen daha iyi olur diye düşünüyorum, eline sağlık

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
alttaki kırmızı bölümü ilk çalışmanada uygularsan üsttei çok daha iyi gözüküyor ikinci çalışamda sol bölümde bir yığılma söz konusu...

gelelim asıl mesleye İnan ve Cengiz gerçekten büyük emekler vererek çok başarılı işler çıkarıyorsunuz bu konuda aldınız başınızı gittiniz ama şunu yanlış anlaşılmamakla bereber söylemek istiyorum neden aynı tipde ayrı ayrı çalışmalar yapıyorsunuz neden hep aynı çizgi neden başka bişeyler yok eminim benim 10 katım typo incelediniz ama sürekli aynı yere takılmanıza bi anlam veremiyorum bunu kendi zevkim için değil sizdeki yeteneğin sabit kalmaması adına yazıyorum çok üretkensiniz bence artık sizden bu güzel ikiliden farklı varyantlar görmek istiyor ben ve üyeler... ne yapalım derseniz inanın sizin kadar hayal gücüm yoktur heralde siz daha iyi bilirsiniz;) umarım iki sevdiğim insan bana kızmamıştır... başarılarınızın devamını diliyorum...

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk çalısmanız bence cok daha hoş duruyor...
elinize saglık...
kolay gelsin

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1. çalışmada 2 yazan kısım boşlukta uçuyor havası vermiş. Tamamlanması gerekli gibi duruyor. Ama 2. çalışma birbirlerini tipografik açıdan tamamlamış durumda. Ortada sadece metal yazısınız kalması çok sırıtmış durumda. Görsel açıdan çok hoş duruyor. Selime teşekkürler :)
Güzel bir birleşim çıkmış

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
2. çalışma daha güzel duruyor bence eline sağlık

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Bencede 2'nci çalışma görsel bütünlük vede akıcılık açısından daha iyi
zaten bir bakış açısı oluşturmak icin koyduğunu biliyorum ;)
bir öncekinden daha iyi bir çalışma çıkardın eline sağlık inancım.
Bir sonraki daha iyi çalışmanı bekliyor olucam :)

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
2. çalışmanın kurgusu ve dengesi daha iyi.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
2. çalışmada görselik dengesinin daha iyi oldugunu düşünüyorum..
emegine saglık arkadaşım
başarılar...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İnan ben 2 çalışmayıda çok beğendim.. Sadece 2 ile başlayan açıklama kısmı çalışmaya göre çok sönül ve uygun renkte değil..Tebrik ederim. (Artık imzanı değiştirsen diyorum?)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
görsel olarak gayet güzel gözüküyor, 2. çalışma daha bi estetik gibi yazılar sağda ben onu beğendim. ancak siyah beyaz olan m e t a l yazısı fazla gibi, bir başka çalışmanda da böyle bir yazı vardı tam hatırlamıyorum hagisiydi ama bence onu kaldırmalısın, ya da çekiçle vurulan yere sanki o yazıyı çakıyormuşçasına bir görüntü yakalayabilirsen daha iyi olur diye düşünüyorum, eline sağlık

Aslında çalışma bittikten sonra şöyle bir baktım ve METAL yazısını ordan kaldırdım , ancak korkunç bir boşluk oluştu.O boşluğu doldurması açısından eklemiştim.. Çekiçle dövülmüş hatta dövülen kısımın hafif kor gibi bir havada olması bencede güzel bir uygulama olurdu...Onu 3d olarak hazırlamak gerekecek sanırım...Yorumunuz adına teşekkür ederim the_matrix...Dikkat edeceğim.

alttaki kırmızı bölümü ilk çalışmanada uygularsan üsttei çok daha iyi gözüküyor ikinci çalışamda sol bölümde bir yığılma söz konusu...

gelelim asıl mesleye İnan ve Cengiz gerçekten büyük emekler vererek çok başarılı işler çıkarıyorsunuz bu konuda aldınız başınızı gittiniz ama şunu yanlış anlaşılmamakla bereber söylemek istiyorum neden aynı tipde ayrı ayrı çalışmalar yapıyorsunuz neden hep aynı çizgi neden başka bişeyler yok eminim benim 10 katım typo incelediniz ama sürekli aynı yere takılmanıza bi anlam veremiyorum bunu kendi zevkim için değil sizdeki yeteneğin sabit kalmaması adına yazıyorum çok üretkensiniz bence artık sizden bu güzel ikiliden farklı varyantlar görmek istiyor ben ve üyeler... ne yapalım derseniz inanın sizin kadar hayal gücüm yoktur heralde siz daha iyi bilirsiniz;) umarım iki sevdiğim insan bana kızmamıştır... başarılarınızın devamını diliyorum...

Neden kızalım ki...Mutlu oldum yorumunu görünce...Ancak açıklamam gereken bikaç şey var...KEndi adıma konuşmakla beraber typoya başlayalı 2 ay gibi bir süre oldu...Öncesinde 2-3 aylık yoğun bir araştırma sürecim olmuştu...Şu aşamada tarz belirlemeye uzağım sanırım...Tipografi gerçekten çok zor bir dal.Beyni korkunç bir şekilde yoruyor...Şu aşamada izlediğim yola bir baktımda , Elime bir konu alıyorum (soyut yada somut) bu konuya uygun sağlam bir görsel buluyorum, görseli kısmen yada tamamen değiştiriyorum, typo ekliyorum ve elimdeki bütün malzemeleri , elime aldığım konuyu kendi fikrim ve zikrimce yorumluyorum...Son 6-7 çalışmada izlediğim yol tam olarak bu...Tipografiyi öğrenebilmem için bir süre daha irdelemem gerekiyor sanırım...Henüz çok çömezim-acemiyim.

Seni tamamen anlıyorum...FArklı tatlar bulmak , onları tipografik olarak yorumlamak lazım...Örnek verecek olursam https://www.grafikerler.net/charlie-chaplin-komedya-yetim-kaldi-t37923.html

Ama gel görki herzaman böyle işler yapamıyor insan...Değerli görüşlerin için teşekkür ediyorum dostum...Dikkate alacağımdan emin olabilirsin...

ilk çalısmanız bence cok daha hoş duruyor...
elinize saglık...
kolay gelsin

Teşekkür ederim.İyi çalışmalar...

1. çalışmada 2 yazan kısım boşlukta uçuyor havası vermiş. Tamamlanması gerekli gibi duruyor. Ama 2. çalışma birbirlerini tipografik açıdan tamamlamış durumda. Ortada sadece metal yazısınız kalması çok sırıtmış durumda. Görsel açıdan çok hoş duruyor. Selime teşekkürler :)
Güzel bir birleşim çıkmış

Oradaki 2 rakamına , etrafına ve çalışmanın konusuda dikkatli bakarsak , orada yatan bir mantık olduğunu göreceğiz..En azından öyle yapmaya çalıştım...

konu metal çağı, insanın metali kullanmaya başlaması vs, şimdi ise o zamana göre gelecekteyiz, yani arada bir zaman farkı-çağ farkı var...2 rakamının etrafındaki rakamlar ve çubuklar zamanı sembolize ediyordu...Bu mantık doğrultusunda oraya 2 nin etrafına fazla birşeyler eklemek istememiştim :) Zaman zaten herşeyi içerisine alıyor...birşeylerin onuun etrafında olması değil, herşeyin onun içinde olması gerekiyor diye düşünüyorum...Tabiki uygulamada nedakar etkili olduğu tartışılır...Teşekkürler İrem'cim...

2. çalışma daha güzel duruyor bence eline sağlık

Teşekkür ederim wwaslıww...

Bencede 2'nci çalışma görsel bütünlük vede akıcılık açısından daha iyi
zaten bir bakış açısı oluşturmak icin koyduğunu biliyorum ;)
bir öncekinden daha iyi bir çalışma çıkardın eline sağlık inancım.
Bir sonraki daha iyi çalışmanı bekliyor olucam :)

Baba teşekkür ederim...Zevk verdiysem ne mutlu bana...

2. çalışmanın kurgusu ve dengesi daha iyi.

Çalışmanın dengesi konusunda bir sorum olacaktı abi; Sağ alttaki metal parçası bayağı iri oldu...Hatırlarsan sport6 adlı çalışmamda da iri bir ST6 yazısı kullanmıştım...Kötü etki bırakmasından korktum çünkü iri olan ağırlık merkezini ve bütün ilgiyi üzerine çekiyor.O iri metal parçasının üzerinde typo olması çalışmayı sağ tarafa doğru yıktı diye düşündüm...Ve görseli typodan ayırmak gibi bir durum oluştu diye düşünüyorum (typoyu sağa koymakla) yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama denge açısından 2. çalışmam hatalı gibi..Solda boşluk oluştu çünkü ve görselle empoze edilmedi gibi duruyor...?

2. çalışmada görselik dengesinin daha iyi oldugunu düşünüyorum..
emegine saglık arkadaşım
başarılar...

Teşekkür ederim mryers...

İnan ben 2 çalışmayıda çok beğendim.. Sadece 2 ile başlayan açıklama kısmı çalışmaya göre çok sönül ve uygun renkte değil..Tebrik ederim. (Artık imzanı değiştirsen diyorum?)

Abi yukarıda irem'e bahsettiğim gibi bir zaman olgusu oluşturmak için kullanmıştım 2 rakamını...Bu mantık çerçevesinde bakıldığında sırıtıyor mu?

Daha iyisini tasarladığım zamana kadar bu imzayı kullanmak durumundayım abi...Terzi /kendi söküğü meselesi bizimkisi, iş kendimize birşey yapmaya gelince el ayak tutmuyor :) Teşekkür ediyorum...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Abi yukarıda irem'e bahsettiğim gibi bir zaman olgusu oluşturmak için kullanmıştım 2 rakamını...Bu mantık çerçevesinde bakıldığında sırıtıyor mu?

Daha iyisini tasarladığım zamana kadar bu imzayı kullanmak durumundayım abi...Terzi /kendi söküğü meselesi bizimkisi, iş kendimize birşey yapmaya gelince el ayak tutmuyor :) Teşekkür ediyorum...

3 rakamındaki uygulamanın yanında sönük kalıyor sadece..Ama benim için sırııtan kısmını anlattım sana..Genellemede typo olarak eklemeyi kaldırsaydın, poster çalışmasında 10 numara güzellikte...
Terzi elbet kendi söküğünü dikecektir zamanla..Kolay gelsin.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
3 rakamındaki uygulamanın yanında sönük kalıyor sadece..Ama benim için sırııtan kısmını anlattım sana..Genellemede typo olarak eklemeyi kaldırsaydın, poster çalışmasında 10 numara güzellikte...
Terzi elbet kendi söküğünü dikecektir zamanla..Kolay gelsin.

Hmm...Umarım dikebilirim...Teşekkürler tekrar.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
ikiside güzel ama ikinci çalışma gozume daha tok geldi yanı herşey yerli yerin tebrikler

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2 side görsel açıdan başarılı bence.. Bu arada o demirci ustası hiram ustamı banamı öyle geliyo..

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Hayır o demirci Kawa...Teşekkür ederim.