Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mezuniyet Programı Afişim!..

rece1000tavugu

🌱Yeni Üye🌱
Okulum Düzenlediği Mezuniyet Gecesi İçin Afiş Çalışması Yaptım.Eleştirilerinizi Bekliyorum, Umarım Beğenirsiniz.. :)

konserafis.jpg

Benzer konular

atacoini96

🌱Yeni Üye🌱
çok beğendim mükemmel bir çalışma ancak resim biraz soluk onu da telafi edebilirseniz fevkalade olacak

pLayer1_mtn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.videonette.com
Halkalar içerisndeki fotoğraflar afişe uygun olmamış bence.Bunlar halka içinde değilde sadece şahızları afişe eklerseniz daha hoş olur ve bu eklediğiniz fotoğraflarada efekt vermenizi tavsiye ederim.

rece1000tavugu

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler atacoini96 :)

teşekkürler pLayer1_mtn. aslında doğru sölüyorsunuz ama işte onlarda sahne alıcaklar ve dj daha kalite oldugu için diğerlerini yuvarlak içine aldım.

BerkerGonca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gayet güzel olmuş bencede. Yuvarlaklar biraz yumurta gibi olunca resimlerde kaymış hafiften ama çok dikkat çekmiyor. Bana sorarsan yukarda kullandığınz yazı tipini değiştirmelisin. Değiştirmiyorsan bile en azından siyah bi stroke daha belirgin olmasına yardımcı olacaktır..

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence gayet güzel bir çalışma olmuş eline sağlık

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Emeğinize sağlık.Ben beğenmedim soluk gibi duruyor yuvarlaklar daha düzgün olabilir ortadaki kişinin üzerinde yazan yazılar acayip başarılar dilerim.

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk olarak yazılardaki sorun gözüme çarptı..
alttaki bilgilendirme yazıları çok altta kalmış,biraz boşluk olmalıydı..
üstte de aynı şekilde..sanırım yerleştirmede çok sınıra kadar kulanmışsınız ama bence biraz kenarlarda boşluk kullanmayı deneyin..baskı sonrası kesim vs için hem de daha sağlıklı olması ve göze daha güzel gözükmesi açısından..
bir de kullanılan fotoğrafların çözünürlüğü daha net olursa çalışmanınz daha güzel olucaktır..

emeğinize sağlık..kolay gelsin..

rece1000tavugu

🌱Yeni Üye🌱
Emeğinize sağlık.Ben beğenmedim soluk gibi duruyor yuvarlaklar daha düzgün olabilir ortadaki kişinin üzerinde yazan yazılar acayip başarılar dilerim.

o ortadaki kişinin üzerindeki yazıları ben yazmadım dj in kendine ait olan t-shırt üdür o.

genede ikinizinde yorumu için teşekkürler

berk35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.berkguclukol.com
Gayet güzel olmuş bencede. Yuvarlaklar biraz yumurta gibi olunca resimlerde kaymış hafiften ama çok dikkat çekmiyor. Bana sorarsan yukarda kullandığınz yazı tipini değiştirmelisin. Değiştirmiyorsan bile en azından siyah bi stroke daha belirgin olmasına yardımcı olacaktır..

arkadaşıma katılıyoum yukarıda kullandığın yazı rengi ile kenarlık karışıyo ve sanki üstten ve alttan yenmiş gibi görünüyo renklerini veya çerçeve rengini değiştirirsen güzel çalışamının daha da güzelleşeceğine eminim... Emeğine Sağlık