https://www.youtube.com/watch?v=4NwhBOlbIVs&feature=related
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 29 Haz 2011 #1 https://www.youtube.com/watch?v=4NwhBOlbIVs&feature=related
Murat VARDAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 27 Ara 2008 Mesajlar 3,774 Tepkime puanı 128 29 Haz 2011 #2 harika demekten başka ne denir ki? paylaşım için teşekkürler.
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 29 Haz 2011 #3 Yapıştııııııııır....... İyi seyirler Murat abi.
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 29 Haz 2011 #4 Hahahaah harika bu ya. Teşekkürler Memo.
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 29 Haz 2011 #5 özgüll' Alıntı: Hahahaah harika bu ya. Teşekkürler Memo. Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim Öz, alkış tutmayı unutmayın yoksa küsüyo. :rofl::rofl: Angaralı olarak Erkal beyi de piste bekliyoruz.
özgüll' Alıntı: Hahahaah harika bu ya. Teşekkürler Memo. Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ederim Öz, alkış tutmayı unutmayın yoksa küsüyo. :rofl::rofl: Angaralı olarak Erkal beyi de piste bekliyoruz.
icten_cagri 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 10 Eyl 2009 Mesajlar 308 Tepkime puanı 12 30 Haz 2011 #6 her türlü koptum ya süper Paylaşım sağol
B Braveart ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 26 Eki 2007 Mesajlar 1,569 Tepkime puanı 124 30 Haz 2011 #7 martin78' Alıntı: Ben teşekkür ederim Öz, alkış tutmayı unutmayın yoksa küsüyo. :rofl::rofl: Angaralı olarak Erkal beyi de piste bekliyoruz. Genişletmek için tıkla ... Geç farkttim Memo. Ankara havalarıyla pek aram yok, piste çıkmam ama senin hatrına bi alkışta ben tutarım ...
martin78' Alıntı: Ben teşekkür ederim Öz, alkış tutmayı unutmayın yoksa küsüyo. :rofl::rofl: Angaralı olarak Erkal beyi de piste bekliyoruz. Genişletmek için tıkla ... Geç farkttim Memo. Ankara havalarıyla pek aram yok, piste çıkmam ama senin hatrına bi alkışta ben tutarım ...
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 30 Haz 2011 #8 icten_cagri' Alıntı: her türlü koptum ya süper Paylaşım sağol Genişletmek için tıkla ... Rica ederim koparabildiysek ne mutlu bizlere. Erkal COŞKUN' Alıntı: Geç farkttim Memo. Ankara havalarıyla pek aram yok, piste çıkmam ama senin hatrına bi alkışta ben tutarım ... Genişletmek için tıkla ... Eee ama abi sana istek yaptık anca geldin sende ama neyse alkış tutman iyi yoksa küsüyor sanatçımız. :rofl:
icten_cagri' Alıntı: her türlü koptum ya süper Paylaşım sağol Genişletmek için tıkla ... Rica ederim koparabildiysek ne mutlu bizlere. Erkal COŞKUN' Alıntı: Geç farkttim Memo. Ankara havalarıyla pek aram yok, piste çıkmam ama senin hatrına bi alkışta ben tutarım ... Genişletmek için tıkla ... Eee ama abi sana istek yaptık anca geldin sende ama neyse alkış tutman iyi yoksa küsüyor sanatçımız. :rofl:
icten_cagri 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 10 Eyl 2009 Mesajlar 308 Tepkime puanı 12 2 Tem 2011 #9 martin78' Alıntı: Rica ederim koparabildiysek ne mutlu bizlere. Eee ama abi sana istek yaptık anca geldin sende ama neyse alkış tutman iyi yoksa küsüyor sanatçımız. :rofl: Genişletmek için tıkla ... bizde mutlu olduk
martin78' Alıntı: Rica ederim koparabildiysek ne mutlu bizlere. Eee ama abi sana istek yaptık anca geldin sende ama neyse alkış tutman iyi yoksa küsüyor sanatçımız. :rofl: Genişletmek için tıkla ... bizde mutlu olduk