Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Miss Moon Bayan Kuaför Salonu Logo Çalışmalarım

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bayan Kuaförü için yaptığım logo çalışmaları..

(Biraz acemiyim.. kusuruma bakmayın..)

Yorumlarınızı Bekliyorum..

Şimdiden teşekkürler..

missmoon.jpg

Benzer konular

eylülll

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sağ 4. sade ve hoş duruyor

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
ellerine sağlık genel olarak güzel çalışmalar. öğrendiğim bir kaç şeyi paylaşmak istiyorum. müşteriye sunarken bu kadar çok çeşit göstermemeni tavsiye ederim:)10 tane var istersen 3 tane iyidir bence. ben en çok 1. olanı ve onun altındakini sevdim. başarılarının devamını dilerim

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
soldan sağa doğru bakılınca 3 numara diğerlerinden ayrılıyor
güzel iş çıkarmışsın ellerine sağlık

Son düzenleme:

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tüm yorumlara teşekkür ederim.. eleyerek müşteriye göndereceğim : ) ;)

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok fazla seçim tdoğan86 ya katılıyorum bukadar çok seçenek müşterinin kafasını karıştırıyor açıkcası en fazla 3 veya 4 tane yollaman yeterli

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
hepsi birbirinden güzel ama en çok 2. ve 8. logoları çok beyendim :)
ellerinize sağlık...

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazı karakterinden olsa gerek benimde içime en çok 3 ve 8 numara sindi. Ardından da 2 numara geliyor..

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
benimde 2 ve 8 hoşuma gitti güzel olmuşlar emeğine sağlık.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Minik yıldızlar noktalar.. Bunlar logoda kullanılmasından kaçınılması gereken şeyler bence.. Çok fazla detay oluşturucaktır.. Bunun yanı sıra kullandığınız fontlar çok orantısız ve genel kuralla göre ele alındığında bir logoda kullanılmaması gereken fontlar .. bunun dışında 3. çalışma ve 8. çalışma font tercigi olarak en iyisi gibi gözüküyor ancak 10. çalışmanın alt kısmında kullandığınız fontun üstüne gitmenizi tavsiye ederim..

Bütün bunları geçersek amblem olarak kullandığınız S ye benzeyen brush'ın bir anlamı var mı diye sormak isterim.. Emeğinize sağlık..

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Minik yıldızlar noktalar.. Bunlar logoda kullanılmasından kaçınılması gereken şeyler bence.. Çok fazla detay oluşturucaktır.. Bunun yanı sıra kullandığınız fontlar çok orantısız ve genel kuralla göre ele alındığında bir logoda kullanılmaması gereken fontlar .. bunun dışında 3. çalışma ve 8. çalışma font tercigi olarak en iyisi gibi gözüküyor ancak 10. çalışmanın alt kısmında kullandığınız fontun üstüne gitmenizi tavsiye ederim..

Bütün bunları geçersek amblem olarak kullandığınız S ye benzeyen brush'ın bir anlamı var mı diye sormak isterim.. Emeğinize sağlık..

:) müşterinin beğendiği 2. sıradaki logo oldu.. o s'ye benzer brush'ı da saçı anımsatsın diye çok kullanmak zorunda kaldım.. içlerinde benım de favorilerim senin gibi 3-8 oldu ama müşteri işte.. o beğenince yapcak birsey kalmıyor..
diğerlerinde göz yoran çok detay oldgnu biliorum ama müşteri aradakı farkı görseun diye koymustum onları.. : )

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Begenildiyse ne mutlu.. Ama keşke seçenek olarak önlerine bile sunmasak.. Ve yanlış olanla doğru olanı ayırma fırsatı onlara vermesek.. :) Yinede seçilmiş artık diyecek bir şey yok.. emeğinize sağlık

harry porter

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerine sağlım çalışmaların çok güzel bende sağdan 3 ve 4 ü beyendim kolay gelsin

Mk_RaiNBoW

🌱Yeni Üye🌱
8.si sade ve çok hoş duruyor.. ellerinize sağlık..