Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mobilkent logo denemesi

ozgecicek

🌱Yeni Üye🌱
kkyeil.jpg

eleştirileriniz önemli...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle ne işle uğraşır bu firma? Bunu bilmeden yorum yapmak zor. Ama ilk etapta gözüme batanları da söylemek isterim; Logoda gölge kullanımını sağlıklı bulmuyorum. Birçok logoda da gölge yoktur zaten. (bkz.Ünlü markaların logoları)
i harfinin noktası esprili ya da konuyla alakalı bir objeyle yapılmış diye tahmin ediyorum. Eğer öyleyse ve obje güzel duruyorsa hoş bir ayrıntı.
Resim hayli küçük doalyısıyla yorumlarım bu kadar.

ozgecicek

🌱Yeni Üye🌱
yorum için teşekkür ederim dikkate alıcam gölge konusuna gelince haklısın gölge kullanmamak lazım düşünemedim. firma iletişimle ilgili i harfine gelincede eski logolarında içiçe geçmiş yeşil halka kullanılmış bende o yüzden i ye koydum. bağlantısı olsun diye. ama beğenilmedi logo sence hangi yazı karakteri iletişim için iyi olur.. tekrardan teşekkürler:)

aras_529

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o işareti i'nin noktasının yerine direk o harfine koysan daha güzel gözükebilirdi... gölge konusunda larana'ya katılıyorum...ayrıca neden mo harflerini farklı bir renk yaptın, özel bi anlamı var mı? eğer yoksa mobil kelimesini bir renk, kent kelimesini farklı bir renk yaparsan daha başarılı olur bence.

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
ay yıldız aşağıya doğrumu bakıyo i harfinin noktasında. şayet öyleyse olmamış... 45 dereceyle yukarı bakması daha doğru olur kanımca onun dışında sanırım photoshopta yapmışsınız layer properties ten yapılan kabartmalar logo için çok kullanışlı değil basitleştirir logoyu. çok kçük tam göremediğim için bu kadar varsayım üzerine konuşmak durumunda kaldım
iyi çalışmalar

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
ay yıldız aşağıya doğrumu bakıyo i harfinin noktasında. şayet öyleyse olmamış... 45 dereceyle yukarı bakması daha doğru olur kanımca onun dışında sanırım photoshopta yapmışsınız layer properties ten yapılan kabartmalar logo için çok kullanışlı değil basitleştirir logoyu. çok kçük tam göremediğim için bu kadar varsayım üzerine konuşmak durumunda kaldım
iyi çalışmalar

ay yıldız konusunda katılıyorum ama logo çok küçük olduğu için net göremiyorum. gölge kalkmalı, alttaki web adresi de biraz daha belirginleştirilmeli. kolay gelsin...

tuncay öztürk

🌱Yeni Üye🌱
yazıyı biraz kalınlaştırabiliriz efektlerde kalkınca sanırım düzelir kolay gelsin...