Selam,
Öncelikle eline sağlık.
Kişisel fikirlerimse şu şekildedir:
1) Öncelikle arka planın beni çekmediğini söylemeliyim.
2) Logon yok (veya var da yok). Logo önemli bir unsurdur. Firma daha sonra verecekse bilemem, ama logoları yoksa ikna et ve çiz veya çizdir. Veya sadece yazıyla oluşan bir logoysa (şu anda olduğu gibi) bence bir el atılmalı. Özellikle renk konusunda. Çünkü menünün arka plan rengiyle bir birini örtmüşler / yemişler birbirlerini. Kaybolmuş orada.
3) Menü link renkleri.. Evet sitedeki diğer pembe noktalarla uyumlu fakat bence menü rengi olarak doğru bir tercih değil. Bu tonda bir renk fazla göz alıyor.
4) Sitede beyaz renkten kaçmışsın veya kaçınmışsın. En azından yeşil butonların yazılarında bir yerde dene. Veya en alttaki devamı linklerindeki oklarda.. Şu an deneyemediğim için bilemem ama uyduğunu hissettiğin bir noktada kullan.
5) Slider'ın yuvarlak halkaları bana büyük geldi. Onların içine renk ver / halkayı kaldırabilirsin ??
6) Bülten Aboneliği kutusundaki yazı yeteri kadar bilgi vermiyor. İşin içinde olduğumuz için oraya
e-mail adresimi girmem gerektiğini anladım tabi ki fakat bence bir şekilde başlık açıp
"Bülten için" diye yazmalı ve iç kısma da
"e-mail adresinizi yazınız" şeklinde ibare koymalısın. Ayrıca o bölümün butonu "Kaydet" yerine "kaydol" olmalı. (Editör kökenliyim ben, yazılar benim için önemlidir

)
Not : Pembe ve koyu yeşil çok zıt renkler. Kendi içlerinde (pembe menü- pembe başlık arkası vb veya hep yeşil butonlar) uyumlular ama birbirleriyle bence çok güçlü bir kontrast oluşturuyorlar.
7) Tab sistemlerinde pasifler pembe, aktifler siyah. Ama Pembe güçlü olduğu için sanki siyah olan pasif pembeler aktif gibi algıladım. Tabi burada arka plan butonların farklılığı da etkili. Aktif olan içe göçükken pasif olanlar dışarı doğru. Tersi yapılabilir.
Saygılar & İyi çalışmalar