Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Muhabbet Cafe Mönü çalışması

tedirgin.cocuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mnkk6.jpg

Sadece bir sayfasını yaptım diğeri kopyası. Müşteri onay verirse devam edicem. Sizlerinde fikrini almak istedim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleme:

Benzer konular

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel bir çalişmaya benziyor, ama keşke biraz daha büyük yükleseydin ve direk burada gösterseydin resmi, öteki türlü oraya git orada açilmasini bekle vs.vs. :)

(resimlerin direk burada görünmesi için imageshack'da resmi yükledikten sonra seçeceğiniz URL direct link'in karşisindaki URL olmalı)

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
yüklediğin boyutta bakıldığında sarıların fazlalığı dikkatimi çekti. en azından yemeklerin etrafındaki çerçeveleri farklı bir renkte uygulayabilirsin.. örneğin biyaz iyi durur sanıyorum fakat gerçekten de çok küçük birşey anlaşılmıyor.. büyük yüklersen daha sağlıklı yorumlar alacığından eminim ;)
kolay gelsin

Everlost

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışma güzel ama istersen bide zemini kırmızı dene daha iii görünebilir Yeşillerin içinde biraz boğulmuş gibi...

tedirgin.cocuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Acemiyim kusura bakmayın düzeltmeye çalışıcam şimdi :)

muratiff

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mutlaka ve mutlaka beyaz fiyat zemini kaldırmalısın "BENCE", çalışma şık olmuş ve beyaz dengeyi bozmuş, sanki tabela görünümü almış. Onun dışında bence okeydir.

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
boyutu ayarlamışsın fakat yine konunun içine gömememişsin çalışmayı.. yanlış linki alıyorsun sanırım..
çalışmana gelince büyük haliyle de güzel duruyor ama ben firma logosu veya menü ibareleri göremedim.. ve dediğim gibi sarısı fazla kaçmış bence. ama genel olarak düzeni ve yerleşimi gerçekten hoş olmuş.. Fiyat kutucuklarını beyaz yapmanın nedeni de fiyatları firma sahibinin gireceğinden kaynaklanıyor sanırım boş bıraktığına göre..

tedirgin.cocuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Fiyat bölümünü firma sahibi gireceği için beyaz bıraktım ve hala bilgiler eksik. Müşterimiz sadece şekil olarak görmek istedi. Tamamlanmış hali ile beğenilerinize sunacağım. Tekrar teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel çalışma tebrik ederim arkadaşım...bayan eli değdiği nasılda belli...bittiği zamanda görmek isterim...:):)

fehimuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben de genel çok beğendim bu çalışmayı... şık duruyor. ama daha önce de söylenmiş sanırım o fiyat bölümlerindeki beyaz bölmeler çok mu sırıtmış sanki çalışmada ?

jaNNat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalışma tebrik ederim arkadaşım...bayan eli değdiği nasılda belli...bittiği zamanda görmek isterim...:):)

:rofl::rofl: yani bayanlar daha mi iyi bu işte diyorsunn....:angel:

renkler çok hoşume gitti...eline sağlk

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
fontla menü gayet uyumlu.arka plandaki deseni fonta uygun değiştirirsen şık bir çalışma olabilir.
eğer ust duzey bir kafe değilse yeterli bir çalışma
emeğine sağlık.