Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Müşteri bu tasarımı beğenmedi! Sizce haklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence çok güzel bir site, oldukça estetik. renkler olması gerektiği gibi, altını ön plana çıkarıyor. keşke neyi beğenmemiş onu da sorsaydın.

tasarım sürecine müşteriyi de dahil etmek en doğrusu. şunu şöyle yapalım, bunu böyle yapalım diye direktif almak için değil de; aşama aşama gidilerek her yeni çalışma müşteriye onaylatılırsa böyle durumlarla karşılaşılmaz diye düşünüyorum. bir de müşterinin ne istediğini önce iyice anlamak lazım.

hataman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hataman.com
bence çok güzel bir site, oldukça estetik. renkler olması gerektiği gibi, altını ön plana çıkarıyor. keşke neyi beğenmemiş onu da sorsaydın.

tasarım sürecine müşteriyi de dahil etmek en doğrusu. şunu şöyle yapalım, bunu böyle yapalım diye direktif almak için değil de; aşama aşama gidilerek her yeni çalışma müşteriye onaylatılırsa böyle durumlarla karşılaşılmaz diye düşünüyorum. bir de müşterinin ne istediğini önce iyice anlamak lazım.

Arkadaşlar mesajların tamamını okumadan hala çok güzel diye yazabilmenizi anlamıyorum. Arkadaş joomla hazır bir temayı almış ben yaptım diye yayınlamış, nerden aldığıda yayınlandı ama siz hala çok güzel deyip yorumda bulunabiliyorsunuz, kusura bakmayın konu kilitlendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...