Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tebrik ederim yoSa yine çok başarıı bir tipografi çalışması yapmışsın.. bu yoldan ayrılma derim.. sormak istediğim birşey var illüstrasyon da sanamı ait?
tebrik ederim yoSa yine çok başarıı bir tipografi çalışması yapmışsın.. bu yoldan ayrılma derim.. sormak istediğim birşey var illüstrasyon da sanamı ait?
ticari amaç için olmadığını biliyorum yoSa niyetini de biliyorum. sadece anlamayanlar olabilir diye senin için söylemiştim dikkate aldığın için teşekkür ederim. tekrar tebrik ederim.. çok daha iyilerini görmek isterim senden
ticari amaç için olmadığını biliyorum yoŞa niyetini de biliyorum. sadece anlamayanlar olabilir diye senin için söylemiştim dikkate aldığın için teşekkür ederim. tekrar tebrik ederim.. çok daha iyilerini görmek isterim senden
Teşekkür ederim émmst...Başkasının İllüstrasyonunu kullanmak çokta doğru değil aslında...Gönül isterdiki tamamını oluşturabileyim...Yakında oda olacak sanırım...
inan dönceki çalışmalarından 5 adım önde olan bir çalışma olmuş bu alanda sürekli yenilenip gelişmene çok seviniyorum eline emeğine sağlık canım devamını bekliyorum... ayrıca sen yaptıkça ben hırslanıyorum yakında bende başlarım heralde ama bukadar iddalı olurmu bilmem not:unuttuğun arkadaşın damla1
inan dönceki çalışmalarından 5 adım önde olan bir çalışma olmuş bu alanda sürekli yenilenip gelişmene çok seviniyorum eline emeğine sağlık canım devamını bekliyorum... ayrıca sen yaptıkça ben hırslanıyorum yakında bende başlarım heralde ama bukadar iddalı olurmu bilmem not:unuttuğun arkadaşın damla1