Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mutfakta Yumurtalar Savaşı Tasarım'ım

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Wlla paylasim yapicaktim forumda burayami yoksa photoshop alanina mi yapayım diye dusundum buraya koymaya karar verdim.Eger yanlis yere acmis isem editorler beni lutfen uyarsinlar veya konuyu tasisinlar.Tasarim tamamen bana aittir.Brush resim ve bol bol efek kullanarak yaptim.Son donemlerde sürekli savas gündem de oldugu için bende açtim photoshop'u olaya mizahi yaklasiyim dedim.İyi kotu yorum ve elestirilerinizi bekliyorum...Tasarimci eleştiriye açık olandır.

mutfakmasasiolaymahalicfu9.jpg

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Düşünce güzel çalışma hoş ancak uygulama sıkıntılı.. bende bir türlü şu manipulasyonu çok iyi beceremiyorum anacak sizin çalışmanızda özellikle bacak be kolların gövdeyle birleşme yerlerinde bariz belirginlikler var emanet duruyor gibiler elbette zamanla çalışarak daha iyileri çıkabilir.. birde kafaya takılan kuşakta fedaer var bence gereksiz silinik bir kuşak olmaz..

çok daha güzel çalışmalar yapabilirsin durmak yok devam..

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Yorumun icin tesekkurler ama feather kullanmadim kusakta cizdikten sonra smudge tool kullandim sanirim bu kotu belirginlik yaratti.Kol ve bacaklara gelince pen tool ile yapildi birlestirmek icin en iyi renk tonunu sectim gene smudge ve path tool yardimi aldim.O kadar izlenimden sonra yorum almak guzel tesekkur ediyorum yorumun icin...

djmatrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
kırık yumurta pek yabancı gelmedi :)