KOnuyu Siliyorum Kusuruma bakmayın :S
K kamb0 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 24 Eyl 2008 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 20 Eki 2009 #1 KOnuyu Siliyorum Kusuruma bakmayın :S Son düzenleme: 20 Eki 2009
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 20 Eki 2009 #2 Konu yanlış yere açılmış.İşverenler bölümüne açmalıydınız.
tdogan86 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 27 Eyl 2007 Mesajlar 511 Tepkime puanı 9 Yaş 39 Web sitesi www.fenomen.web.tr 20 Eki 2009 #3 bedava iş istemek forum kurallarına aykırıdır. forum kurallarını okumanı öneririm. pat üye olup istek yapmakla olmaz bu.
bedava iş istemek forum kurallarına aykırıdır. forum kurallarını okumanı öneririm. pat üye olup istek yapmakla olmaz bu.
K kamb0 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 24 Eyl 2008 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 20 Eki 2009 #4 tdogan86' Alıntı: bedava iş istemek forum kurallarına aykırıdır. forum kurallarını okumanı öneririm. pat üye olup istek yapmakla olmaz bu. Genişletmek için tıkla ... Tmm Kusura bakmayın Konuyu editledim De pat diye üye olmadım ben Üye olduğum tarihe bakabilirsin
tdogan86' Alıntı: bedava iş istemek forum kurallarına aykırıdır. forum kurallarını okumanı öneririm. pat üye olup istek yapmakla olmaz bu. Genişletmek için tıkla ... Tmm Kusura bakmayın Konuyu editledim De pat diye üye olmadım ben Üye olduğum tarihe bakabilirsin
FiRARDA 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 7 Eyl 2008 Mesajlar 451 Tepkime puanı 11 Web sitesi www.ss.ss 20 Eki 2009 #5 kamb0' Alıntı: Tmm Kusura bakmayın Konuyu editledim De pat diye üye olmadım ben Üye olduğum tarihe bakabilirsin Genişletmek için tıkla ... tarihle ne alakası var bunun yani sana ayrıcalıkmı yapılmalı eski tarih diye :tongueout:
kamb0' Alıntı: Tmm Kusura bakmayın Konuyu editledim De pat diye üye olmadım ben Üye olduğum tarihe bakabilirsin Genişletmek için tıkla ... tarihle ne alakası var bunun yani sana ayrıcalıkmı yapılmalı eski tarih diye :tongueout: