Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Müzisyen Kartviziti Yardım

10urmusic

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Müzisyen kartviziti tasarlayacağım fakat kafamda birtürlü şablon oluşmadı.Bu aşamada yardımlarınızı isteyeceğim.

Aşağıda bir örnek var pek anlamam ama illustarator kullanarak yapmışlar galiba.Logo veya arka temada muhakkak keman olacak.

Aşağıdaki resimdeki keman kartın ortasında olur.Kartı yatay olarak düşünürsek sağa veya sola yazılar eklenebilir diye düşündüm ama Profosyonel değilim onun için yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum ...:)

9d67907a-51ba-558545ee-4d835bb1-6fc8.png

(Sol alttaki resim)

Benzer konular

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
tavsiyem bu işi yapan bir REKLAM AJANSI na gitmenizdir (matbaa değil)

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Sol alttakini baz alarak konuşuyorum, Firma adı veya logo her neyse; üst sağ yani kemanın sapına doğru giden o düz beyaz şeritlerin üstünde yatay olarak olmalı, adreste alt kısımda. 2 ye bölünmüş havasında altta adres, üstte firma adı.. Keman vektörü göz yoracağından fazla metin kullanmadan kısa öz yazılması yazılar.. Bu arada yanlış anlamadıysam kartı yatay tutunca sağa ve sola demişsiniz dikey olursa sağ sol boş kalır. Dikey tasarımda bence uygun olmaz.. Yatay olur keman vektörü kartviziti 2 ye bölecek şekilde alt ve üst boş kısım yazı ve logoyla değerlendirilebilir ;) ve bu arada yazılar sağa dayalı olursa daha iyi olur..

Son düzenleme:

10urmusic

🌱Yeni Üye🌱
aa evet olabilir o şekilde hiç düşünmemiştim.çok teşekkür ettim zaman harcadın:)