Gereksiz tartışmaları lütfen bırakalım, yardımcı olmayacak yorumlardan kaçınalım. Tasarım hakkında ilk gördüğümde yorum yapmak istemedim ama bu son halini gördükten sonra bir noktaya geldiğini düşünüyorum ve yorumlamak istiyorum.
Tasarımlarımıza başlamadan önce genelde renk skalasına karar veririz. En ideali 3 renktir, bir zıt ve iki yakın renk ideal olanı kanımca. Tasarımınızda siyah beyaz ve yeşil renklerinin seçildiğini görüyorum, siyah ana sayfa rengi, tasarımın karakterini ortaya koyan renk. Beyaz font rengi olarak kullanılmış sadece daha fazla kullanılabilir, yeşil sadece menude kullanılmış daha fazla kullanılır ve daha pastel bir tonu seçilirse daha etkili olur.
Font konusunda arkadaşlarımın söylediklerini dinleyerek doğru fontu bulmuşsunuz bence fakat, menu ve sayfa içi fontlar bence çok büyükler, menu fontları 12px iç yazılar 11 px değiştirilirse çok daha iyi olacağını düşünüyorum. "Biz Sizi Arayalım" kısmı yerleşim olarak size kalmış bir durum fakat yüksekliği çok fazla ve alt ve üstten çok boş alanı var bu alanları daraltırsanız ve yandaki slaytı da bu alana göre ayarlarsanız tasarım toparlanacaktır.
Sol altta kullandığınız logoyu çok beğendim, ama oradaki kamyon çok belli olmuyor daha kamyon karakterlerini yansıtacak bir araç resmi bularak değiştirirseniz çok daha etkili olur.
Son olarak fontlarda bold kullanımını en azından başlıklar haricinde azaltırsanız tasarımınız profesyonel tasarım boyutuna gelecektir.
Kolay gelsin.