Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

namazla dirili

evren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
namazoe8.jpg

arkadaşlar namazla diriliş hakkında bir afiş çalışmam,incelerseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ediyorum.

Benzer konular

ahmet-i-nur

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
namaz kurtuluşdur ferahlıktır ferahlık yeşildir açık renktir..daha güzel olabilir.Hakkını helal et beğenmedim

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Başlıkta ve afişte yazım hataları var.

Ayrıca siyah renk konusunda düşün.

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
namaz kurtuluşdur ferahlıktır ferahlık yeşildir açık renktir..daha güzel olabilir.Hakkını helal et beğenmedim

Ortada bir hak varsa eğer fikrini belirterek senin hakkın öbür arkadaşa geçmiştir.
Başka bir konuda, arkadaşımız burada duygusunu ifade etmiş. Basma kalıp düşünceler grafik tasarımın ruhuna uymaz. Belki arkadaşımız sabah namazındaki alacakaranlık ortam ambiansını yansıtmak istedi. Elma kırmızıdır mutlaka kırmızı olarak yansıtılmalıdır fikri, tasarımcıyı sınırlar. Eğer amacına hizmet ediyorsa elma neden lacivert olmasın.
Tasarımda basma kalıp düşünceler ve şablonlar gibi etkenlerden sıyrılamadığımız sürece özgün tasarımlar üretmemiz imkansızdır.

Kolay Gelsin.

stalop

🌱Yeni Üye🌱
konu ile tasarım birbirine uyuşmalı.kasvet verici renkler bu konu için uygun olmadığı düşüncesindeyim aynı şekilde diğer arkadaşda bunu anlatmaya çalışmış zannedersem.renklere takılmayalım

LİLYUM

🌱Yeni Üye🌱
yazım hatası var. Hayye ale's-Salâh olmalı
doğrusu.

evren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim ,yazım hatalarını düzeltip çalışmayı tekrar gözden geçirecem.

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
kullandığın yazı fontlarını çeşitlendirmen iyi olur evren, çok düz duruyo yazılar tasarımda.. namaz yazısını daha büyük puntolarla ve aralardaki açıklığı biraz daha kapatarak kullan bence... alttaki yazılar kesime çok yakın ve birbirine girmiş şekilde, daha düzenli yerleştirmen gerekir.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Ortada bir hak varsa eğer fikrini belirterek senin hakkın öbür arkadaşa geçmiştir.
Başka bir konuda, arkadaşımız burada duygusunu ifade etmiş. Basma kalıp düşünceler grafik tasarımın ruhuna uymaz. Belki arkadaşımız sabah namazındaki alacakaranlık ortam ambiansını yansıtmak istedi. Elma kırmızıdır mutlaka kırmızı olarak yansıtılmalıdır fikri, tasarımcıyı sınırlar. Eğer amacına hizmet ediyorsa elma neden lacivert olmasın.
Tasarımda basma kalıp düşünceler ve şablonlar gibi etkenlerden sıyrılamadığımız sürece özgün tasarımlar üretmemiz imkansızdır.

Kolay Gelsin.
Katılıyorum bu konuda size hocam.

konu ile tasarım birbirine uyuşmalı.kasvet verici renkler bu konu için uygun olmadığı düşüncesindeyim aynı şekilde diğer arkadaşda bunu anlatmaya çalışmış zannedersem.renklere takılmayalım

Kime göre kasvet verici size ? bize ? onlara ? şunlara ? bunlara ?...
Tasarımcı belli kurallar çercevesinde devam eder bir sınırı yoktur ! Sınırlanılan görsel, grafik tasarım çercevesinden ister istemez çıkmış olur...

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede renk kötü namaz konusunda simsiyah bi afiş bende uyumsuz öylede olması gerektiğini düşünüyorum.Sizler rengin uyumunu devamlı yorumlarınızda söylüyorsunuz mesela fasfootlarda iştah açtığı için kırmızı renk kullanılıyorsa huzuru kurtuluşu ifade eden Namazıda siyah temsiz edemez diye düşünüyorum

samirasu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Konu itibariyle çok uyumlu olmuş siyah bence. Karanlığın siyahın tam ortasında bir ışık ve namaz... Dolayısıyla anlatılmak istenen vurgulanmış oluyor...iyi çalışmalar