Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Nasıl bir baskı makinesi önerirsiniz.

yenerberktas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
goo.gl
Arkadaşlar A3,A4,A5 boyutunda ve 200 gr kuşe kağıda baskı yapabilen ve aylık olarak 10bin kopya baskı alabileceğim bir makine arıyorum.El ilanı, market inserti gazete gibi baskılar yapabileceğim bir makine arıyorum.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Bütçem en fazla 12 bin tldir.

emrem

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.emreoruc.com
Merhaba eğer özelden cep telefonu veya iş numaranı bildirirsen sana yardımcı olabilirm kardeş. Bu arada eğer makina almassan da gaziantepte bu bahsettiğin baskıları yapabilecek kapasitede dijital matbamız mevcut istersen ordanda çıkış alabilirsin. Binbir Copy Dijital Matbaa

mehmet3535

🌱Yeni Üye🌱
özelden numaranı gönder dediğin işleri yapabilecek 300 gr a kadar tüm kağıtlara baskı yapabilecek iyi bir makine sana önerebilirim.

ÖDÜLREKLAM45

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar A3,A4,A5 boyutunda ve 200 gr kuşe kağıda baskı yapabilen ve aylık olarak 10bin kopya baskı alabileceğim bir makine arıyorum.El ilanı, market inserti gazete gibi baskılar yapabileceğim bir makine arıyorum.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Bütçem en fazla 12 bin tldir.

slm öncelikle ne istediğinizi ve istediğiniz makinanın isteklerinize ne kadar cevap verebileceğidir. (benim anladığım kadarıyla sizin printer tarzlı değilde fotokopi tarzlı aynı zamanda network özelliğine sahip olabilen bi makina ihtiyacınız var sanırım) ;örneğin minolta,ricoh,xerox gibi firma bayileriyle irtibat kurabilirsiniz

insua3535

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar A3,A4,A5 boyutunda ve 350 gr kuşe ve normal kağıda baskı yapabilen ve aylık olarak 10bin civarında kopya baskı alabileceğim bir makine arıyorum.El ilanı, market inserti gazete gibi baskılar yapabileceğim bir makine arıyorum.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

dlyt

🌱Yeni Üye🌱
Özelden Msj AtarsaN Ben Bunların Satışını Yapıyorum İSterseniz KOnuşuruz ;)

epson1xerox

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar A3,A4,A5 boyutunda ve 350 gr kuşe ve normal kağıda baskı yapabilen ve aylık olarak 10bin civarında kopya baskı alabileceğim bir makine arıyorum.El ilanı, market inserti gazete gibi baskılar yapabileceğim bir makine arıyorum.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

İnsua
350 Gr basabilen ve 300 gr dublex yapabilen bir makinadır.Aşağıdaki linkten daha detaylı bilgi alabilirsiniz.Eğer aklınıza takılan soru varsa Adım Harun aşağıdaki adresteki telefon numaralarından bana ulaşabilirsiniz.
Lidya Grup Web Sitesi

Dijital Renkli Baskı İçin Yüksek Randımanlı Yazıcı - Xerox 550/560

Yener bey
Aşağıdaki makina sizin isteklerinize uygundur dilerseniz makina hakkında detaylı bilgiyi linkten edinebilirsiniz.Eğer aklınıza takılan soru varsa Adım Harun aşağıdaki adresteki telefon numaralarından bana ulaşabilirsiniz.
Lidya Grup Web Sitesi

Renkli Çok Fonksiyonlu Yaz1c1 - WorkCentre 7120/7125