Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bazı forum sitelerinde , jquery veya css template'ler bulunuyor. Sitenin normal free download bölümünden indirilen sitelerin kullanımında herhangi bi yasal durum söz konusumu ?
Eğer scripti yükledikten sonra lisanssız sürüm demiyorsa bir sorun olmaz kullanıma açık ücretsiz bir sürümdür . Bildiğim kadarıyla bu kadar . Webmaster forumlarından daha iyi cevap alabilirsiniz. Saygılar
dikkat ettiğim şu ; bi kaçtane templatemonster dan site indirdim. kodlara batım, js kütüphanelerinde sadece GPL MIT ve BDS lisansları var zaten bunlar açık kaynak kodlu, kullanıcıya sınırsız özgürlük verilmiş kullanmakta. Fakat siteyi indirdiğiniz bölümde şu ibare var ; Kişisel web siteniz olarak kullanılabilir fakat ticari amaçlı satılamaz diyor . Yani ben bu siteyi editleyip birine satsam olur mu olmaz mı , bunu merak ettim ?
Ticari ahlaka uyacaksa yaparsın tabiki, tavsiyem şablon olarak kullanıp arayüz tasarımlarımda eklenti ve çıkarmalarla kendi sayfanı yaratman. Açık kodlarda problem yok ama bu kodları takip eden sistemler olduğunu duydum. Risk almaya değermi?
anladım. şunun için sordum eski çalıştığım işyeriyle ilgili problem olduda bayağı bi dolandırıcı cıktı. bende hazır bi template kondurdum o işyerine. Şimdi geriye kaldı bana şikayet etmek .