Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

nehir tipografi

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk tipografi çalışmamç.
grafimerve.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma yok.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Beni yanlış anlamıcanızı düşünerek bu çalışmanın tipografi oldunu söyleyemiyecegim üzülerek..Sitedeki Tipografi çalışmlarını ve Tipografi nedir ? başlıklarını ve konularını incelemenizi tavsiye ediyorum..
Kolay gelsin..
Başarılar...

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlk çalışması olduğunu belirtmiş zaten. Daha yapıcı yorumlar yapabilirsiniz bilginiz varsa...

İlk çalışması olarak başarlı... Devamı bekliyoruz...

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk çalışması olduğunu belirtmiş zaten. Daha yapıcı yorumlar yapabilirsiniz bilginiz varsa...

İlk çalışmalar olarak başarlı... Devamı bekliyoruz...

Evet ilk çalışma oldugunu gördüm yapıcı olarakta söyeldim.Zaten konu ile bilgim var eger sitede aratırırsanız konu ile ilgili bilgim var yada yok öğrenmiş olursunuz.Amaçım çalışmaya kota koymak yada engel olmak degildir...

Tekrar başarılar.Kolay gelsin..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben de tipografi ile pek bağdaştıramadım.Miray hanım haklı bence.Tipografik çalışmaları incelerseniz daha net fikir sahibi olursunuz.
Emeğinize sağlık.

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Deneme amaçlı yapmadım ben bu çalışmayı emeğe saygınız yok.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Deneme amaçlı yapmadım ben bu çalışmayı emeğe saygınız yok.

Emeğe saygımız sonsuz bizde emekçiyiz doğru çalışma yapmanız için yöndelndirmemiz emege saygımız olmadıgını göstermez siz sadece pozitif yorumlar almak hatalarınızı söylemeyen sadece pembe yorumlar görmek istiyorsanız bilemeyiz...Emege saygımız var ben bu cümleyi kesinlikle kabul etmiyorum...

Tekrar Başarılar diliyorum...

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Benim bütün hevesimi kaçırmaya yetti yorumlarınız.
Saygılar.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Benim bütün hevesimi kaçırmaya yetti yorumlarınız.
Saygılar.

Kusura bakmayın ama heves kaçırıcı bir yorum yaptıgımıza inanmıyorum senin daha çok azim etmen gerek bu durumdan sonuçta çalışamanı doğru yapa bilmen için çalışman şart üzerinde bu tipo degildir ben halen vurguluyorum.Öğrenmen için sana araştırmanı önerdim heves kaçırıcı cümler yazmadım....

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Kusura bakmayın ama heves kaçırıcı bir yorum yaptıgımıza inanmıyorum senin daha çok azim etmen gerek bu durumdan sonuçta çalışamanı doğru yapa bilmen için çalışman şart üzerinde bu tipo degildir ben halen vurguluyorum.Öğrenmen için sana araştırmanı önerdim heves kaçırıcı cümler yazmadım....

Sitedekileride başka sitedeileride inceledim ne olduğunuda araştırdım ...

SenAndreaS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne çalışması olduğunu bilgim olmadığı için bilmiyorum ama kesinlikle güzel birşey ortaya çıkmış bundan eminim :)

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tartışma yüzünden tipografinini ne demek olduğunu araştırdım, değişik tipografi örnekleri inceledim, bu sitedeki ve diğer sitelerdeki birçok örneğe baktım. Genel olark yazılarla şekil yapmak demek olduğunu anladım ve bu noktada değerlendirmeye başlıyorum.

Bence bu bir tipografi. Ama arkadaşımız kendi de belirttiği üzere ilk çalışmasını yapmış Bundan sonra üzerinde tartışma yapılmayacak seviyede çalışmalar yapacağından hiç şüphem yok. Ama arkadaşların demek istedikleri nokta üzerinde çalışılması gerektiği ile ilgili sanırım. Daha da sanatsal şeyler yapılabileceği ile ilgili.

Ama diğerlerinin yaptığı yorumları da kötü niyetli bulmadığımı belirtmek isterim Kesinlikle emeğe bir saygısızlık yok. Sadece ufak bir yanlış anlaşılma olduğu görüşündeyim.

Çalışma güzel ve göz alıcı tebrik ederim.