Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bişey anladım desem arap olurum onuda olmak istemiyorum dişlerim beyaz değil çünki) neyse üstadım neyin logosu bu ve logoda anlatmak istediğin ney açıklama şansın varmı
ben bişey anladım desem arap olurum onuda olmak istemiyorum dişlerim beyaz değil çünki) neyse üstadım neyin logosu bu ve logoda anlatmak istediğin ney açıklama şansın varmı
anladım. benim fikrim görseldeki şekil daha çok bir hizar bıçağını andırıyor yani ilk bakışta pervane oldugunu anlamak yada esinlenmek çok zor. bide çok karanlık tasarım boğulmuş gibi
anladım. benim fikrim görseldeki şekil daha çok bir hizar bıçağını andırıyor yani ilk bakışta pervane oldugunu anlamak yada esinlenmek çok zor. bide çok karanlık tasarım boğulmuş gibi
valla iyi saklanmış kerata gördüm şimdi yada algıda seçiciliğimde sorun var sanırım grip olunca gönyem felan kaydı gitti yüce rabbım düşmanıma vermesin bu gribi ..neyse emeğinize sağlık tekrardan o zaman.