Love yazısı bu sitede bir arkadaş paylaşmış ordan aldım.
J jeoilker 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 12 Ocak 2009 Mesajlar 28 Tepkime puanı 1 13 Nis 2011 #1 Love yazısı bu sitede bir arkadaş paylaşmış ordan aldım. Son düzenleme: 13 Nis 2011
N numan_286 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 21 Eyl 2008 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 20 Nis 2011 #2 yukarıdaki tarih ve isimleri kalbin içine yerleştirmissin ya hani bunu yapmanın pratik bi yolu varmı acaba anlatabilirmisiniz nasıl yaptığınızı
yukarıdaki tarih ve isimleri kalbin içine yerleştirmissin ya hani bunu yapmanın pratik bi yolu varmı acaba anlatabilirmisiniz nasıl yaptığınızı
J jeoilker 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 12 Ocak 2009 Mesajlar 28 Tepkime puanı 1 21 Nis 2011 #3 kalbi koyup üzerine yazıları ekledim. başka bir yolu pen tool ile kalp çizip içine yazıları yapıştırmakta olabilirdi..
kalbi koyup üzerine yazıları ekledim. başka bir yolu pen tool ile kalp çizip içine yazıları yapıştırmakta olabilirdi..
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 21 Nis 2011 #4 Harika, yalnız kalpteki yazı karakteri çok sade kaçmamış mı bu çalışmaya? Daha estetik bir font kullanılsa çok daha güzel olurdu gibime geliyor. Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar.
Harika, yalnız kalpteki yazı karakteri çok sade kaçmamış mı bu çalışmaya? Daha estetik bir font kullanılsa çok daha güzel olurdu gibime geliyor. Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar.
UkeLa_ChoCuK 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 388 Tepkime puanı 19 Web sitesi www.facebook.com 21 Nis 2011 #5 Kendi Kendine nişanlanmayacaksa eğer ilker beyinde resimleri orada olmalı diye düşünüyorum (=
Özlem BAYIR 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 Ara 2007 Mesajlar 538 Tepkime puanı 17 21 Nis 2011 #6 UkeLa_ChoCuK' Alıntı: Kendi Kendine nişanlanmayacaksa eğer ilker beyinde resimleri orada olmalı diye düşünüyorum (= Genişletmek için tıkla ... Aynen,benim de gözüm İlker Bey'i aradı Beyefendi de olursa daha güzel çalışma olur Aileler arası çatışma çıkmasın daha baştan
UkeLa_ChoCuK' Alıntı: Kendi Kendine nişanlanmayacaksa eğer ilker beyinde resimleri orada olmalı diye düşünüyorum (= Genişletmek için tıkla ... Aynen,benim de gözüm İlker Bey'i aradı Beyefendi de olursa daha güzel çalışma olur Aileler arası çatışma çıkmasın daha baştan
UkeLa_ChoCuK 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 388 Tepkime puanı 19 Web sitesi www.facebook.com 22 Nis 2011 #7 Özlem BAYIR' Alıntı: Aynen,benim de gözüm İlker Bey'i aradı Beyefendi de olursa daha güzel çalışma olur Aileler arası çatışma çıkmasın daha baştan Genişletmek için tıkla ... Doğru Söze ne denir (=
Özlem BAYIR' Alıntı: Aynen,benim de gözüm İlker Bey'i aradı Beyefendi de olursa daha güzel çalışma olur Aileler arası çatışma çıkmasın daha baştan Genişletmek için tıkla ... Doğru Söze ne denir (=
J jeoilker 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 12 Ocak 2009 Mesajlar 28 Tepkime puanı 1 22 Nis 2011 #8 erkek tarafı nişana katılmayacak )