Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Nokta Bilgisayar Logo Çalışmam

ÖzSoft

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selamun Aleyküm...
Kendi Firmamız için tasarladığım logo...

1.
nl1.png

2.
nl2.png

Benzer konular

warwin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1.si değilde 2.si olabilir.Çünkü 1.sinde kullandığın bitki bilgisayarla bir bağ kurmuyor bence.Belki bilgisayarla ilgili bir öğe kullanılırsa logonun neye hitap ettiği anlaşılır.

ÖzSoft

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bitikileri zaten öylesine yaptım acaba diyorum kablo tarzı bişeymi yapsam ne yapsam onların yerine bi fikriniz varmı?

warwin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence nokta yazısını farklı ele al yada nokta yazısı dışında ayrı bir logo tasarla.Şimdi biraz internetten araştırdımda nokta dergisinin logosuna benzemiş.Bence daha değişik özgün birşeyler düşün ve tasarla.

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
bilgisayar-bilişim-teknoloji...daha orjinallik isteyen sektörler... yazı tipi ise sınırlı bi yapıda. daha çılgınımsı bi havaya bürünmeli sankii... kolaylıklar diliyorum emeğinize sağlık

ÖzSoft

🏅Acemi Tasarımcı🏅
s.a. yorumlar için teşekkürler sıfırdan başka çalışmalar denicem fakat logo da bana göre sadelik önemlidir.büyük firmalara baktığınızda sadedir.marka olmanın yolu diye düşünüyorum bakalım yeni logo nasıl bişey olacak...

nosce

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sadelıkten yanaysa tercihin daha estetik font ve noktayı belli eden bi ifade kurtarcaktır seni.

pehlivan

🌱Yeni Üye🌱
'o' harfi daha önce bir çok logoda buna benzer şekiller aldı; bu nedenle "o" üzerinde değişikliğe gitmelisin bence.. Naçizane fikrimdir..