Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

notebook yet.servis one way

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
436.jpg

Benzer konular

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Dostum ellerine sağlık. Bir kaç tavsiyem olabilir, alttaki logoları belki biraz daha küçültebilirsin, özellikle FUJITSU SIEMENS logosu diğerlerine göre zaten çok daha küçük duruyor, belki sen sabit bir yüksekliğe sığdırmaya çalıştığından böyle olmuş ancak, önemi azmış havasıda vermiyor değil.

Ardından laptop görselleri belki biraz daha canlı ve ben burdayım diyebilirler, üstlerine hafif güzel ışıklar verilebilir gibi, ihtiyaçları var gibi en azından :)

Son olarak "Notebook Yetkili Servisi" başlığını iki kere okuyoruz şuan, açıkçası çok manalı duruyormuş gibi gelmedi.

Kolay Gelsin.

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
cengiz olmamış dostum.görsellere için birşey diyemem ama yazılar olmamış.erdemirs arkadaşımızın da dediği gibi yetikili servis yazısı iki kez okunuyor. yinede emeğine sağlık

mkmiktat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.etiketgroup.com
eğer tasarım seçimi senin ise veya müşterininse
yetkili servis satıcı ile kıyaslandığında yetkili servisler bana göre daha ciddi firmalardır
tasarımda o havayı alamadım bence o ciddiyeti kazandırırsan saha iyi olur
note book görselini tek ve biraz daha büyük olabilir böylece markaları daha ciddi bir şekilde yerleştirebilirsin eline sağlık

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
serbest tipografideki başarını buraya taşıyabildiğini söyleyemicem cengiz
sen hala tipoyu unutamamışsın anlaşılan bu çalışmayada bişeyler katmaya çalışmışsın ama olmamış bu tür görsellerde daha düz ürünü ön plana çıkaran çalışmalar yapmanı öneririm
ilk dikkatimi çeken notebookların gölgelendirmesindeki hatalar oldu ve bu bir oneway olacaksa
fazla yazı kullanma bu şekilde uygulandıktan sonra çokta okunabileceğini sanmıyorum

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar yorumlarını için teşekkürler... ayrıca yetkili servis değil dalgınlığıma gelmiş teknik servis olacak ve o kadarda büyük bir firma değil sanırım...

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
tek bir görsel
tek bir başlık
ve daha büyük yazılar kullanmalısın
malum oneway uygulaması uzaktan bakınca etkilidir ve okunaklılığı hesap etmelisin

bu çalışma daha çok gazete ilanı havasında

yorumlar doğrultusunda yeni bir çalışma yapacağını umuyorum

kolay gelsin...