Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

• Creative'den yeni çalışmalar...

creative.tr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tkrkrt.jpg

tersdmcopy.jpg

perfectcopy.jpg

valentine25copy.jpg

kelcopy.jpg

Benzer konular

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzeller, tebrikler. sadece 3. çalışmayı beğenmedim. 4. çalışmada da dumalar çok koyu olmuş gibi PS ise overlay veya opacity ile oynasan daha iyi olur gibi. ama başarılı çalışmalar.

creative.tr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tşk ederim...sizden de şöyle bir kaç çalışma bekliyoruz...hani bizde size yorum yapsak,fenamı olur diye dusunuyorum...

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok enteresan. 17 senedir bu mesleği yapan biri olarak şu ana kadar kırmadan dökmeden naçizane yorumlarda bulunduğum halde aldığım tek cevap (sende yükle çalışmalarını, bizde sana yorum yapalım) :)

ego tatmini için yorum yapmıyorum. bilgilerim ve tecrübem dahilinde yorum yapıyorum. işlerimi görmek istersen memnuniyetle sana PM atarım. ama henuz burada paylaşmayı düşünmüyorum. Zaten yaptığım işler en az 3 art director'un ve büyükşehir belediyesi sanat yönetmeni onayı alındıktan sonra basılıyor. o yuzden pek yorum ihtiyacım olmuyor. dediğim gibi illa çalışmalarımı görmek istersen PM den atarım. sorun değil.

creative.tr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok enteresan. 17 senedir bu mesleği yapan biri olarak şu ana kadar kırmadan dökmeden naçizane yorumlarda bulunduğum halde aldığım tek cevap (sende yükle çalışmalarını, bizde sana yorum yapalım) :)

ego tatmini için yorum yapmıyorum. bilgilerim ve tecrübem dahilinde yorum yapıyorum. işlerimi görmek istersen memnuniyetle sana PM atarım. ama henuz burada paylaşmayı düşünmüyorum. Zaten yaptığım işler en az 3 art director'un ve büyükşehir belediyesi sanat yönetmeni onayı alındıktan sonra basılıyor. o yuzden pek yorum ihtiyacım olmuyor. dediğim gibi illa çalışmalarımı görmek istersen PM den atarım. sorun değil.

bu denli profesyonel birinin çalışmalarını bir ben değil herkes gormek ister...burası paylasım alanı ise sizinde calısmalarınızı gormek istiyoruz...biliyorsunuz ki burda iyi yorumlardan ziyade,kötü yorumlarda var...sadece sizin bakış açınızı işlernize ne denli yansıttığınızı merak ettim...yanlış anlaşılmışsam affola...

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu denli profesyonel derken kendimi dünyada bu işi en iyi yapan kişi gibi hissettim. o şekilde anlaşıldıysam ben özür dilerim. o zaman şu tarz bir cevap vereyim. paylaşabileceğim işler maalesef yok. uzun zamandır freelance iş yapmıyorum. yaptığım işleri de buraya koymam ve tartışmaya açmam çalıştığım kurumun anlayışına ters geliyor maalesef. o yüzden ben özür dilerim...

creative.tr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu denli profesyonel derken kendimi dünyada bu işi en iyi yapan kişi gibi hissettim. o şekilde anlaşıldıysam ben özür dilerim. o zaman şu tarz bir cevap vereyim. paylaşabileceğim işler maalesef yok. uzun zamandır freelance iş yapmıyorum. yaptığım işleri de buraya koymam ve tartışmaya açmam çalıştığım kurumun anlayışına ters geliyor maalesef. o yüzden ben özür dilerim...

bu cevaptan sonra lafımın sonudur,vesselam...

emeğinize sağlık hoş tasarımlar :)

Tşk Ederim...

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel iş çıkarmışsın tebrikler

creative.tr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hala calısmalarını yuklememişsin

lokmanufak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ustam tebrikler çalışmayı beğendim devam çalışmaya...