Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Objeyi çevirirken corel x5 kapanıyor

cmdmr

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba corel x5 kullanıyorum.Objelerin üzerine gelip çift tıkkklayıp çevirdiğimde corel tıkanıyor hata çıkarıp kapanıyor neden olabilir .

Benzer konular

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar merhaba corel x5 kullanıyorum.Objelerin üzerine gelip çift tıkkklayıp çevirdiğimde corel tıkanıyor hata çıkarıp kapanıyor neden olabilir .

coreli kapatıp tekrar çalıştırın açılırken F8 tuşuna basın fabrika ayarlarına geri döndürün fikrimce düzelmiş olması gerekir.!

şimdiden kolay gelsin...

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑

Ayarları sıfırlamayı son çözüm olarak düşünürüm ben o yüzden çalışmanızı yeni açtığınız bir sayfaya kopyalayıp bir de orada deneyin derim. Sayfada problem olabilir.

cmdmr

🌱Yeni Üye🌱
Aslında formatı yeni attım pc ye ama atmadan öncede aynı hatayı veriyodu.Çalışmanın en heyecanlı yerinde pat objeyi çevirirken pat diye kapanıyor.mesela service pack kuramıyorum format atmadan öncede olmuyordu.Acaba onunlamı alakalı

Grafik Canavarı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.niziphalkinsesi.com
aynı sorun bendede vardı service pak 2 ise yamasını kur corel15 her işletim sistemi için yamalarını üretti uyuşmazlıklar ortadan kalkar

cmdmr

🌱Yeni Üye🌱
Hocam yama dediğin service pack değilmi zaten ben service pack 1 ve 2 yi de yükleyemiyorum hata veriyor tam yüklenirken kapanıyor.Yani sorun bununla alakalımı tam olarak anlamadım

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Hocam yama dediğin service pack değilmi zaten ben service pack 1 ve 2 yi de yükleyemiyorum hata veriyor tam yüklenirken kapanıyor.Yani sorun bununla alakalımı tam olarak anlamadım

mesajımda belirttiğim gibi;

coreli kapatıp tekrar çalıştırın açılırken F8 tuşuna basın fabrika ayarlarına geri döndürün fikrimce düzelmiş olması gerekir.!

bu aşamada kontrol edin sorunun giderilip giderilmediğini ve giderilmişse SP1 ve SP2 yi mutlaka yükleyin şimdiden kolay gelsin....

cmdmr

🌱Yeni Üye🌱
Hocam olmuyor hata yazıyor çarpı işareti geliyor sonra yükleme ttamamlanamadı diyor ve altta 20000 sayısı çıkıyor anlamıyorum neden oluyor