Öğrenime Açık,Yetiştirilmek Üzere - İZMİR
Aranan Şehir: İzmir
Program/Seviye: Tüm Grafik Programları veya Web Tasarım, Yazılım Programları.
İş deneyimi ve içeriği: Web tasarım firmasında yardımcı eleman olarak çalıştım
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Yazılım konusunda daha önce fireworks, dreamweaver, frontpage, corel draw, Photoshop gibi programlarda çalıştım. Yalnız kendimi bu konuda henüz hiç yeterli bulmuyorum. Bu nedenle gelişime ve öğrenime açığım. Kendimi yazılım konusunda geliştirmek istiyorum. Bu yüzden buna imkan tanıyabilecek firmalar ile çalışmak istiyorum. Kendimi sürekli geliştirme çabasındayım. Evde görsel tasarım dvd'leri ile bütün grafik programlarına ve web tasarım programlarına çalışıyorum. Bu gelişmeyi daha hızlı yapabileceğim firma veya işyerlerinin her türlü pozisyonunda rol alabilirim.
E-posta: murat.can.cicek@hotmail.com
Aranan Şehir: İzmir
Program/Seviye: Tüm Grafik Programları veya Web Tasarım, Yazılım Programları.
İş deneyimi ve içeriği: Web tasarım firmasında yardımcı eleman olarak çalıştım
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmamış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Yazılım konusunda daha önce fireworks, dreamweaver, frontpage, corel draw, Photoshop gibi programlarda çalıştım. Yalnız kendimi bu konuda henüz hiç yeterli bulmuyorum. Bu nedenle gelişime ve öğrenime açığım. Kendimi yazılım konusunda geliştirmek istiyorum. Bu yüzden buna imkan tanıyabilecek firmalar ile çalışmak istiyorum. Kendimi sürekli geliştirme çabasındayım. Evde görsel tasarım dvd'leri ile bütün grafik programlarına ve web tasarım programlarına çalışıyorum. Bu gelişmeyi daha hızlı yapabileceğim firma veya işyerlerinin her türlü pozisyonunda rol alabilirim.
E-posta: murat.can.cicek@hotmail.com