Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Oklava firmasına yaptığım tasarımlardan sadece bir tanesi

ugurozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Oklava firmasının bir şubesine yaptığım tasarım başka bir tasarım beğenildi ama ben fikirlerinizi almak için buraya ekledim :)

Teşekkürler

dubster

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emresecer.net
Eline Sağlık.Çalışman Güzel Görüküyor Ama Biraz Sade Dahada İyi Yapabilirsin Örneğin ' OKLAVA BAYRAM PAŞA ' Yazısına Efekt Verebilirsin Vs

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yazılarda hatalı kesmeler bulunuyor.. Genel kullanım aynı font.. Buton verebilirsiniz.. Franchise ne anlamda kullandınız merak ettim.

ugurozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Franchise bu firmanın kalite yönetimiyle ilgili birşey yazılar geçici olarak konulmuş yazılardır.

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Mantar pano görünümünde web sayfası güzel,sadece bir harita çiviside beyaz olan sayfayı tutsaydı iyi olurdu diye düşünüyorum,görsel açıdan iyi olurdu,sonuç olarak beğendim,ellerinize sağlık.

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
bence gayet güzel ama gözüme takılan bir yazım hatası...kendimde bir restorantta garsonluk yaptıgım için menü deil mönü oalrka yazılması dogru diye bilioyrum...

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
güzel fikir ama biraz daha detaylara dikkat edersen yeni objeler ve fontları biraz değiştirirsen daha hoş olcak tabi bu fikrim sitenin tamamen flash olcağını düşünerek söyledim
emeğine sağlık....

gizem58

🌱Yeni Üye🌱
gayet güzel görünüyor.çok hoş olmuş.tek sorun oklava bayrampaşa yazısı bence..