Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Okul dergisi kapak çalışmam

souldestroyer

🌱Yeni Üye🌱
Olumlu olumsuz eleştirilerilerinizi ve önerileriniz alabilir miyim?
Bu eleştiriler doğrultusunda dergiyi oluşturacağım.

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:

Benzer konular

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
renk uyumu yok cmyk nın renklerini temsil eden bir çalışma ya da scala koymuş gibi duruyor :p
basım tarihi neden var ?
fotoğrafların seçimi ve fotolardaki tarihler kötü duruyor.çok sert geçişlere ve tasarımdan öte gazete sayfasına benzemiş. İmla da da küçük bir hata var "," virgülden sonra boşluk koyulur.
çalışmadan ne olduğu üzerinde yazılmalı örneğin: bilmem bilmem ne ilköğretim okulu yıllık okul dergisi gibi.keza font seçimi de tartışılır. dergilerde daha ince hatlı fontlar tercih ediliyor. yorumları alma kararına bir şey diyemem ama tavsiyem örnek dergi tasarımlarını incelemendir. dergi kapağı hem sade hem de çok unsur bulundurması gerektiği için zor bir iştir. Umarım en iyisini yaparsın.

souldestroyer

🌱Yeni Üye🌱
üstat eleştirilerini dikkate alacağım yalnız dergi ekibi bol resimli bi kapak istedi mecburen bolca resim kullanıorm
okul ilköğretim olduu için rengarenk bi kapak düşündüm
ne tarz bi renk kombinasyonu önerirsiniz

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
renkler için burda şu renk bu renk diyemem google da arat kuler diye bir site var renk uyumunu çok güzel görebilirsin. tasarımda ise ilkokula göre çok sert bir tasarım var desenler çizimleri yumuşatmayı dene yani o karelerin falan biraz kenarları oval olsun
ama ben olsam önce dediğim gibi benzer basılmış işlere bakar yeni bir çalışma başlardım.