Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Olimpiyat parkı totem proje

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Konya'da yeni açılacak olimoiyat parkı girişi için belediyeye oluşturduğum totem projesi
Çalışma 3Ds Max + vray kullanarak yapılmıştır. Arka plan vs photohopda eklenmiştir.
Her ne kadar ben üstekini beğensemde alttaki çalışma onaylandı ve yapılıyor.

f_q0wm_c53b3ee.jpg

f_qqwym_7130e0b.jpg

Benzer konular

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
süper valla eline sağlık... Üstteki görsel olarak güzel olmuş fakat bencede altdaki çünkü amaca uygun olmuş...

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrik ediyor ben süper buldu:D

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org

mistik0707

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Harıka bence bır nolu ornek daha guzel ama tabela kasedını bıraz buyutrusen daha ıyı olcak gıbı mesale bolumu agır basmıs yınde elıne saglık super

remedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben de bi an KARTAL BELEDİYESİ sanıp o harika eseri görmek için hemen gideyim diyordum ki !! :) Gerçekten Nefis ! Elbette üstteki iyi ,orantılı ancak sonuç her zaman ticari oluyor ve belediye oraya kocaman puntolarla reklamını yapacak nede olsa seçim felan olur o totem % 12 fazladan oy getirir o (şanslı) partiye dimi ? Sonuç Harkulade arkadaş .

Tasarımlarınıza bi göz attım Araç giydirme kısmında 4. araç çok güzel olmuş. Konya dan böyle işler çıkması oralı olmasakda beni sevindiriyor.

KALİTEYE ve Gerçek TASARIMCILARIN Hakkını vererek ilerleyelim bu yolda.

Son düzenleme:

grafik33

🌱Yeni Üye🌱
tabela çizimini yaparken atölye imalatını düşündünüzmü ? ayrıca boyutları birbirine orantılı değil uğraşmıssın ellerine sağlık...