Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

olympus ilanın yeni hali.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
eski
akvaryumfy2gx7.jpg

yeni
olympustp0.jpg

Benzer konular

Lucienne

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
niye bu kadar büyük resim ekliyorsunuz? Açılması için 5 dk. bekledim...
Akvaryum mantığını sevmedim... akvaryum olmadan fotoğraf balık kullansaydın daha güzel olurdu, ve suyun rengi (zemin) biraz koyu olmalı. en üstteki yazıya fazla veya yanlış renkte gölge vermişsin.

ozgunluk81

🌱Yeni Üye🌱
hehehe çok zevkli bir konsept aslıda dalgıç yapabilirsiniz kamerayı balık yapabilirsiniz.. :) daha deniz ortamı olabilir akvaryum çok kısıtlı birde kıyaslamalı olabilir mesela bu makina kaç metreye kadar dalışta dayanıklı 3 metreye misal. kamerayla rekabet edettirin mesela. 3 metre dalabilirmisiniz? Olpys.. ... çok geniş alanınız var tasarımınızı ufacık bir akvaryumla kısıtlamayın derim... Suyun keyfi yerine tatilin denizin havuzun keyfi daha doğru olmazmı?

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede fanuz olmadan çok çok daha iyi olacak... bir önceki çalışmaya göre çok daha başarılı...

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
hehehe çok zevkli bir konsept aslıda dalgıç yapabilirsiniz kamerayı balık yapabilirsiniz.. :) daha deniz ortamı olabilir akvaryum çok kısıtlı birde kıyaslamalı olabilir mesela bu makina kaç metreye kadar dalışta dayanıklı 3 metreye misal. kamerayla rekabet edettirin mesela. 3 metre dalabilirmisiniz? Olpys.. ... çok geniş alanınız var tasarımınızı ufacık bir akvaryumla kısıtlamayın derim... Suyun keyfi yerine tatilin denizin havuzun keyfi daha doğru olmazmı?

iyi güzel hoş demişsinde ben fikrimi belirttim patron beğendi bana demediki şöyle böyle yap 2.çalışmayı yaptıktan sonra işte budur aferin dedi okadar sizn söylediklerinzde mantıklı tabi bir sonraki çalışmalarda onlarda yola çıkabilir:)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Lolacım ben fanus konusunda arkadaşlara katılmıyorum...
Sonuçta baz alınack derinlik 3 metre yani kısıtlı...
Fanus bu kısıtlamayı sembolize etmede yeterli...
Okyanus,deniz vb ortamlar daha özgür ortamlar, sınır olmadığı için sanki istediğimiz kadar derine inebilecekmişiz havası oluşur...

Suyun keyfini çıkarın sloganı konusunda şüphelerim var...Bu sloganla aklıma suyun altında foto çekmek gelmiyor...............
İlkinde cam fanus dibinde fotoğraf makinasıyla suyun hareketli kısmı arasında hata varmış,ikincide bunu ortadan kaldırman isabet olmuş...Çok kötü duruyordu birincide.

Açıkçası ikinciyi beğendim:)
Kolay gelsin Arkadaşım...İyi Bayramalar

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Sayfanın ortasında bulunan yazılar sanki görselin alt kısmına yerleştirilse daha ilgi çekici olur düşüncesindeyim.Ayrıca eskisine nazaran daha yeni bir şeyler ortaya çıkarabilirsiniz.Slogan dahil neden önceki çalışmaya bu kadar bağlı kalındı merak ettim.Makul bir nedeni vardır muhakkak.İyi çalışmalar.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmaya dikkatli bakarsanız çok fark var.konu ve konsept tamamen aynı çünkü patronum beğendi.sadece ilk çalışmada hatalarım olduğu için baştan yaptım.zaten o yüzden ilk çalışmayıda koydm ama bir çok kişi sanırm farklı bir tasarm yapacağımı sanmış.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
bence ikiside güzel olmuş ama 2. cisi agır basıyor tabiki emegine saglık arkadaşım:D

ozgunluk81

🌱Yeni Üye🌱
çok kötü yorumlar yapıp kendi kendinizi kandırmanın alemi ne?

Ayrıca Fulya hanıma buradan bir not iletmek istiyorum,..

Fulya hanım, çalışmalarınız örnek olacak derecede.. Çalışmalarınızı çok beğeniyorum.

kuz

🌱Yeni Üye🌱
üzerinde çalışırsan daha ii bişiler çıkarabilirsin

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline sağlık arkadaşıım çok şık olmuş. başarılar dilerim...

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
görseller olmuşta fanus olmamış diyebilrm. işte stüdyon olsa hemen çekiverirsin daha güzel görseller kullanabilrsin ama patronlar hep uğraştırmayın bizi derler :mad: sanata ve sanatçıya saygı duyan patron varmı yahu??