Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Önemli Bir Konu Göz Atmanızı Rica Ediyorum

belekirs

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaslar Benim Bir Websitem Var Ve Elimde İndex War Benim Bunu Siteye Uygulamam Lazım Ama Sağ Tıkla Farklı Aç Not Defteri Html Kopyala Yap Demeyin Çünki Öyle Olmuyor Bilgisayarımda Bulunan Bu Dosyayı Kendim Not Defterinden Kodlardan Olusturdum Kaydederken Unicode Olarak Dosya İsminide İndex.html Olarak Kaydettim Tıklayınca Direk Açılıyor Ve Çalısıyor Fakat Dosya Benim Masaüstümden Açılınca Açılıyor Baskası Giremiyor :ünki Dosya Bende :=) Bunun Html Kopyalıyıp Siteme Koyunca Olmıyor Ne Yapıcam Nasıl Yapıcam Çok Önemli Lütfen Yardımcı Olun.. :worried:

grab

🌱Yeni Üye🌱
Güzelim Türkçemizde "w" nun ne işi var ya :). Dosya uzantısını değiştiremiyorsundur ftpye attıktan sonra dosyanın uzantısını değiş eğer hala açılmıyorsa not defterine ne yazdığına bak derim ayrıca not defteriyle işin var dreamweaver varken yada zend studio var iken eleştiri değil yanlış anlaşılmasın sadece belirtmek istedim nedir bu işkence :)

A.Volkan ÖZER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Not defteri değil Notepad++ kullanıyorsun kodlama yaparken.

Ayrıca söylemeden edemeyeceğim. Yazı yazarken her bir kelimenin baş harfinin büyük olması da neyin nesidir ? Ayrıca yazdığından birşey anlaşılmıyor. Yani yanlış anlamış olma ihtimalim çok yüksek.