Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Osmanlı Bal Arıcı Sitesi

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Arkadaşlar,
Busefer müşteri babam :) Babam arıcı balları net üzerinden pazarlayabilmek için küçük bir site yaptım. Bir oyun sitesinin çerçeve modelini kullanarak alttaki gibi bir çalışma yaptım yorumlarınızı bekliyorum . (fontlardaki türkçe karakter eksikliği hariç :))

osmanlbal.jpg

Benzer konular

siyord

🌱Yeni Üye🌱
Dostum ellerine sağlık.

Benim sana tavsiyem şöyle ki bakarken çok fazla şey göze çarpıyor. Örneğin ana bölümde: Küçücük bir alanda "arkada bal ve ekmek fotoğrafı, üstünde logonuz, hemen sol altında %100 doğal amblemi" + hemen altlarında içerik bölümü ve 3 tane bal seçeneği... Malesef bunlar çok göz yoruyor.

Ve de;

Sol taraftaki "menü" bölümüyle ana bölümün genişliklerini göz önüne almanı söyleyebilirim.
Kısacası biraz sadelik ve alan kazandırmaya bak. Örneğin ana bölüm genişleyebilir ve menü bölümünün zemin rengi (background) transparan'a yakın bir şey olabilir (Misal). Ve sol bölümle ana bölümün arasına mesafe koyarak da bir deneyebilirsin.

Sonuç olarak eğer bu genişliklerle kalacaksa, ekstradan tekrar uğraşmak istemiyorsan bu kalabalıklığı azaltmaya bak, buna çerçeveler de dahil (örneğin iç kenarı-border-ı kaldırabilirsin).

Konuya uygun bir çalışma olmuş ancak her şey göze biraz fazla yükleniyor gibi geldi.

Saygılar

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben beğendim emeğinize sağlık

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dostum ellerine sağlık.

Benim sana tavsiyem şöyle ki bakarken çok fazla şey göze çarpıyor. Örneğin ana bölümde: Küçücük bir alanda "arkada bal ve ekmek fotoğrafı, üstünde logonuz, hemen sol altında %100 doğal amblemi" + hemen altlarında içerik bölümü ve 3 tane bal seçeneği... Malesef bunlar çok göz yoruyor.

Ve de;

Sol taraftaki "menü" bölümüyle ana bölümün genişliklerini göz önüne almanı söyleyebilirim.
Kısacası biraz sadelik ve alan kazandırmaya bak. Örneğin ana bölüm genişleyebilir ve menü bölümünün zemin rengi (background) transparan'a yakın bir şey olabilir (Misal). Ve sol bölümle ana bölümün arasına mesafe koyarak da bir deneyebilirsin.

Sonuç olarak eğer bu genişliklerle kalacaksa, ekstradan tekrar uğraşmak istemiyorsan bu kalabalıklığı azaltmaya bak, buna çerçeveler de dahil (örneğin iç kenarı-border-ı kaldırabilirsin).

Konuya uygun bir çalışma olmuş ancak her şey göze biraz fazla yükleniyor gibi geldi.

Saygılar

Çokfazla görsel olduğuna katılıyorum, gözede çok karmaşık geliyor oda çiçek böcek fazlalaığından, sade yapmak istemedim çünkü bal ile ilgili siteleri dolaştığımızda zten hep basit ve sade siteler mevcut biraz farklılık olsun istedim fazla kaçmış gibi :)) orta alanı bilerek dar tuttum çünkü eklenecek fazla bişey yok mecburen dar o kısım. 2 saatte hızlıca bukadar olur tekrar üzerinden geçmem lazım zaten :) teşekkür ederim yorumun için