Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Otel Sitesi Tasarımı

ahmetsngr38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fireworksda tasarlamaya başladığım otel sitesi için önerilerinizi bekliyorum.Üst kısımdaki Otel Erciyes yazısı duruşu,fontu ve rengi benimde hoşuma gitmedi ama uygun da bişe bulamadım bu kısım hakkında özellikle önerilerinizi bekliyorum.

webde önizleme için : kanalcim.com/ref6

Benzer konular

ahmetsngr38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tşk ederim ama bide öneri bildirirseniz çok memnun olurum özellikle otel erciyes yazısının fontu şu olsa daha güzel olur rengi şöyle olsa daha güzel olur die :D

ahmetsngr38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
35 Kişi bakmış yorum yazan 1 kişi arkadaşlar yorumlarınızı daha doğrusu önerilerinizi bekliyorum.

tearsnheaven

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba öncelikle otel isminde bir sıkıntı var var bunu ilk olarak düzeltmekte fayda görüyorum "Erciyes Otel" yazmak daha mantıklı geliyor, font içinse benim hoşuma gitmedi önerebileceğim font madem kışın kayak merkezi olarak kullanılan bir otel ise snow v.b. fontları deneyebilirsin ya da fontu çizim ile geliştirebilirsin diye düşünyorum, arayüz için önerilerim çok bait durmuş, sanki bir separatör gibi duruyor, banner da bu şekilde mi kalacak yoksa daha geliştirecekmisin ? bu şekliyle hiç hoş durmuyor...

iyi çalışmalar

tearsnheaven

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba öncelikle otel isminde bir sıkıntı var var bunu ilk olarak düzeltmekte fayda görüyorum "Erciyes Otel" yazmak daha mantıklı geliyor, font içinse benim hoşuma gitmedi önerebileceğim font madem kışın kayak merkezi olarak kullanılan bir otel ise snow v.b. fontları deneyebilirsin ya da fontu çizim ile geliştirebilirsin diye düşünyorum, arayüz için önerilerim çok bait durmuş, sanki bir separatör gibi duruyor, banner da bu şekilde mi kalacak yoksa daha geliştirecekmisin ? bu şekliyle hiç hoş durmuyor...

iyi çalışmalar

ahmetsngr38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Üstad Otel istanbulda bulunuyor yani kayak la alakası yok erciyes otel adında başka bi otel bulundugundan dolayı otel erciyes olarak kullandım.Önerebileceğiniz yazı fontu ve rengi varsa çok iyi olur.İç tasarımınıda nasıl yapacağıma karar veremedim dhaa doğrusu otelin dogru dürüst çekilmiş fotoları olmadıgı için bişey tasarlayamıyorum.

ekvator

🌱Yeni Üye🌱
bende beyenmedim,otel sitesinden çok deterjan sitesine benzemiş,nitekim site beyaz bi t-shirtü andırıyor,bu siteyle bu otele kimse gelmez diye düşünüyorum :)

ahmetsngr38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumları dikkate alarak tasarımı %100 değiştirdim.

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğine sağlık güzel olmuş