Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

OxeCartoon Logo

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
Logo tamamen hayal ürünüdür. Ölesine çalışma amaclı yapılmıstır.

641.jpg

Benzer konular

sytdesign

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.seyitalibaser.com
oo harflerinden yapmaya çalıştığınız şey göz ve burun sanırım? eğer öyleyse daha da anlaşılır çekle sokmanızı tavsiye ederim. görsel olarak çok hoş duruyor. tebrikler

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
o tarz belırgınlıklerı ben fazla sewmıyorum yanı baken ınsanın bıraz dusunerek kendı anlaması ıstıyorum. O dozu ayarlayıp topu onlara atıyorum yanı. yorumunuz ıcın tesekkurler.

cesices

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben oradakini büyüteç zannettim

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Bende O harflerinde biraz daha oynayın derim. Ama çok hoş duruyor gerçekten.
Birde OXE yazısını ya da gözleri renk renk yapabilirsiniz, çocuk kanalı olduğuna göre...
Elinize sağlık, kolay gelsin..

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
renk karıstırmayı sewmıyorum genellıkle sade calısıyorum yorumlar ıcın cok tesekkurler. ordakı sekıl bır karakterın goz ve burnu buyutec degıl. tesekkurler yorumlar ıcın arkadaslar

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
cok ıyı olmus grafıkte her sey acık acık ve basıt gosterılmez trafık levhası tasarlamaıyoruz sonucta :) ufak cızgı oyunları herzman logonun kalıtesını yukseltır ''ıce age'' dekı elemanın goz ve burnuna benzettım. benzetemeyenler ıcın bırsey dıyemem çizgi film kanalında bu tıp bır benzetme olması cok normal. mesela bunun amınasyonu olsa... ''oxecart s'' yazsa logonun arkasından eleman cıksa ortaya baksa saga sola vede koklasa :)) sonra stılızasyona ugrayarak logoya donusse falan...elıne saglk en begendıgım ıslernden bırı..

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
cok ıyı olmus grafıkte her sey acık acık ve basıt gosterılmez trafık levhası tasarlamaıyoruz sonucta :) ufak cızgı oyunları herzman logonun kalıtesını yukseltır ''ıce age'' dekı elemanın goz ve burnuna benzettım. benzetemeyenler ıcın bırsey dıyemem çizgi film kanalında bu tıp bır benzetme olması cok normal. mesela bunun amınasyonu olsa... ''oxecart s'' yazsa logonun arkasından eleman cıksa ortaya baksa saga sola vede koklasa :)) sonra stılızasyona ugrayarak logoya donusse falan...elıne saglk en begendıgım ıslernden bırı..

cok ıyı fıkır flashta denıyecegım bugun bı maskot yapıp logodan bıtırebılırsem burda paylasıcam tesekkurler fıkır ıcın :) onurlandım iltifatınıza cok tesekkur ederım.

muzzy85

🌱Yeni Üye🌱
emeğine sağlık bence çok iyi olmuş ...

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
e ozaman bunu ekrana dokmen sart oldu dostum beklyoruz kolay gelsin...;)

:::ÖMER:::

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence maskot çok güzel olmuş gayetde belirgin
ataaa arkadaşında dediği gibi trafik levhası tasarlamıyoruz sonuçta..
tebrikler

sytdesign

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.seyitalibaser.com
baya önceden bi yazı okumuuştum "Logo Kuralları" diye. ne kadar doğrudur bilemem tabi. ama maddelerden birinde şu yazıyordu:
- Büyük annemin bile logoyu anlaması lazım :)

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
bencede başarılı bir logo çalışması olmuş emeğine sağlık.Esprili gerçekten çok beğendim +1 :alkis:

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
baya önceden bi yazı okumuuştum "Logo Kuralları" diye. ne kadar doğrudur bilemem tabi. ama maddelerden birinde şu yazıyordu:
- Büyük annemin bile logoyu anlaması lazım :)

büyük anneler ismimizi bile hatırlamaz bazen :) kolay anlasılması benım tarzım degıl bir doz verip bakanların dusunmesı tercıhım ;)

tesekkurler yorumunuz ıcın sirine24

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
Tarzınızı sevdim, çok güzel bir çalışma. Aynı Google ın logoları gibi esprisi hemde iki "o" :) emeğinize sağlık

AyseV

🌟Usta Tasarımcı🌟
cok guzel ve basarili bir calisma olmus emeginize saglik

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
cok cok tesekkurler arkadaslar cok mutlu oldum cevaplarınızdan dolayı :)

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
valla ben bayıldım süper olmuş.