Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

oyuncak firması 2010 katalog kapak tasarımı

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
321im.jpg

123dv.jpg

Benzer konular

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
kararsız kaldım ben. kitlesi çocuk evet çocuğu kullanmak doğru fakat oyuncakla alakalı öğelerde olabilirdi grafiksel bir fon yerine belki oyuncak görselleri detayları da olabilirdi. 2010 logo ise eğer bu da renklerin içinde boğulmuş gibi sanki (ön kapak). yakın görünümde değil ama uzaktan etkiyi zayıflatıyor demek istediğim.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
kararsız kaldım ben. kitlesi çocuk evet çocuğu kullanmak doğru fakat oyuncakla alakalı öğelerde olabilirdi grafiksel bir fon yerine belki oyuncak görselleri detayları da olabilirdi. 2010 logo ise eğer bu da renklerin içinde boğulmuş gibi sanki (ön kapak). yakın görünümde değil ama uzaktan etkiyi zayıflatıyor demek istediğim.

yorumunuz için teşekkür ederim, ama oyuncak kataloğu olduğu için zaten tüm sayfalar oyuncaklarla dolu ve binlerce çeşit oyuncak var bu yuzden kapakta ne kullanırsak kullanalım biraz çerçeveyi daraltmazmı sizce? hepsinden deörnekler koyamayacağımıza gore. burada onemli olan kaliteli ve göze çarpan bir goruntu vermekti,

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok göz yorucu.Biraz daha sadeleştirebilirsiniz.Emeğinize sağlık.

Hulya AKSAKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
oyuncak çocuklarla ilgili olduğu için çocuk kullanmak mantıklı renkli olması gayet iyi olmuş bence cıvıl cıvıl

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
ön tarafta cocugun arkasına uyguladiginiz gölge cocugu kesilip biçilmiş bir figür olarak ortaya çikariyor. feather secenegini farkli verip cocugu biraz daha geriye çekip sanki dairenin içine oturmuş ve bacakları dışarı çıkmış gibi tasarlayabilirsiniz . böylece arkadaki beyaz alan oyuncak dünyasının içini de temsil etmiş olur. ve cocugun da bu dünyanin içinde ne kadar neşeli olduğunu .. yine de güzel tasarim. tebrikler.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışmanın hangi kısımları size ait?

Kitap Kaynağı | Web Sayfamıza Hoşgeldiniz

Arka planı hazır kullandım diyebilseydiniz keşke...
İyi çalışmalar.

çalışmanın TAMAMI bana ait!!!
çalışmadaki tüm görseller stock dan ÜCRETLERİ karşığında satın alınmıştır! ve her çalışmamızı yayınladığımızda burası hazır burası benim vektörüm burası fotoğraf burası şu burasu bu diye detaylı olarak anlatmamaız gerekmiyor diye duşunuyorum onemli olan buradaki kompozisyon ve tasarımın bütünlüğü. ayrıca sizinde tasarımlarınızı gormek isteriz. hırsız muamelesi yapmadan once biraz daha duşunun dilerseniz.!!!!

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Renkler çok hoş.
balonlar da güzel
ama çocuğun pantolonu ve tişörtünün bi gereği yok bence. Yüzündeki sevince odaklansanız nasıl olur?

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
ön tarafta cocugun arkasına uyguladiginiz gölge cocugu kesilip biçilmiş bir figür olarak ortaya çikariyor. feather secenegini farkli verip cocugu biraz daha geriye çekip sanki dairenin içine oturmuş ve bacakları dışarı çıkmış gibi tasarlayabilirsiniz . böylece arkadaki beyaz alan oyuncak dünyasının içini de temsil etmiş olur. ve cocugun da bu dünyanin içinde ne kadar neşeli olduğunu .. yine de güzel tasarim. tebrikler.

teşekkürler, eleştirilerinizi yapıcı olrak dikkate alıyorum, saygılar.

oyuncak çocuklarla ilgili olduğu için çocuk kullanmak mantıklı renkli olması gayet iyi olmuş bence cıvıl cıvıl

çok teşekkürler...

Renkler çok hoş.
balonlar da güzel
ama çocuğun pantolonu ve tişörtünün bi gereği yok bence. Yüzündeki sevince odaklansanız nasıl olur?

çok teşekkürler..

birkaç şekilde denedim bahsettiğiniz gibi çocuğun yüzüne de odakladım fakat sunumda bu seçildi:)

Prenses Keriman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmanız hoş ama bazı görseller kullanılmalı çocukların ve büyüklerin ilgisini çekecek fotoğraflar biraz eksik o konuda emeğinize sağlık.

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmanın TAMAMI bana ait!!!
çalışmadaki tüm görseller stock dan ÜCRETLERİ karşığında satın alınmıştır! ve her çalışmamızı yayınladığımızda burası hazır burası benim vektörüm burası fotoğraf burası şu burasu bu diye detaylı olarak anlatmamaız gerekmiyor diye duşunuyorum onemli olan buradaki kompozisyon ve tasarımın bütünlüğü. ayrıca sizinde tasarımlarınızı gormek isteriz. hırsız muamelesi yapmadan once biraz daha duşunun dilerseniz.!!!!

Öncelikle kullandığım cümlelerin içinde "hırsız" kelimesine rastlayamadım.Gayet basit,açık,anlaşılır bir cümle kurmuştum.Tabi ki herkes "ölçüsünce" çalışmasında çeşitli vektör ve görsel kullanır.Bu hırsızlık değildir.
Hırsızlığın ne olduğu,nasıl yapıldığı hakkında forumda oldukça konu var zaten.
Benim tepkim çalışmaya yapılan yorumlar karşısında sanki çizim de size aitmiş gibi bir "izlenim" vermeniz.
Çalışmalarımı foruma koyma meselesine gelince,bu cümlelerle kendinizi savunma psikolojisine sokmanıza gerek yoktu.
Bu şekilde "Sanat yönetmeni" duruşunuz zedelenir.
Saygılar ve iyi çalışmalar.

bycelebi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmanız güzel fakat çocuk görselinde gölgeye hiç gerek yok bence. Gölgeyi koyunca saçlarının arkasındaki yerlerin beyaz olduğu ortaya çıkmış. İyi çalışmalar

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
başlıgı görmesem çocuk giyim derim...

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
başlıgı görmesem çocuk giyim derim...

evet çocuğun yüzüne odaklı bir çalışma daha iyi olmuştu ama muşeri bu şekil beğenince yapacak birşey kalmıyor malesef sizde yarattığı izlenim konusunda haklısınız.

çalışmanız güzel fakat çocuk görselinde gölgeye hiç gerek yok bence. Gölgeyi koyunca saçlarının arkasındaki yerlerin beyaz olduğu ortaya çıkmış. İyi çalışmalar

baskıya göndermeden once son duzenlemesinde gölgeyi çok aza indirdim bahsettiğiniz problem ortadan kalkmış oldu uyarınız için teşekkür ederim..

Öncelikle kullandığım cümlelerin içinde "hırsız" kelimesine rastlayamadım.Gayet basit,açık,anlaşılır bir cümle kurmuştum.Tabi ki herkes "ölçüsünce" çalışmasında çeşitli vektör ve görsel kullanır.Bu hırsızlık değildir.
Hırsızlığın ne olduğu,nasıl yapıldığı hakkında forumda oldukça konu var zaten.
Benim tepkim çalışmaya yapılan yorumlar karşısında sanki çizim de size aitmiş gibi bir "izlenim" vermeniz.
Çalışmalarımı foruma koyma meselesine gelince,bu cümlelerle kendinizi savunma psikolojisine sokmanıza gerek yoktu.
Bu şekilde "Sanat yönetmeni" duruşunuz zedelenir.
Saygılar ve iyi çalışmalar.

çalışmanın neresi size ait cümlesi bana başka bir şey duşundurmuyor kusura bakmayınız. çalışmaya yapılan yorumların hangisinde vektöründe benim çizimim olduğuna dair bir izlenim yarattım bilemiyorum gösterirseniz sevinirim, sizin çalışmalarınıza gelince, böyle sert eleştiriyi yapan kişinin seviyesini merak etmekteyim sadece bu amaçla soruyorum sadece görsel paylaşan birisi mi yapıyor bunu yoksa bir grafiker mi
saygılar bizden..

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmanın neresi size ait cümlesi bana başka bir şey duşundurmuyor kusura bakmayınız. çalışmaya yapılan yorumların hangisinde vektöründe benim çizimim olduğuna dair bir izlenim yarattım bilemiyorum gösterirseniz sevinirim, sizin çalışmalarınıza gelince, böyle sert eleştiriyi yapan kişinin seviyesini merak etmekteyim sadece bu amaçla soruyorum sadece görsel paylaşan birisi mi yapıyor bunu yoksa bir grafiker mi
saygılar bizden..

"Grafik Tasarım bölümünde açılan konulara yalnızca "üyelik tarihinin altında grafiker" yazan kişiler yorum yapabilirler"
Ben forum kurallarında ve forumun genel yapısında böyle bir maddeye rastlayamadım ayrıca sizde hakverirsiniz ki mesleği kısmına grafiker yazınca keşke grafiker olunsaydı.:)

Önceki mesajımda anlaşılacağımı ümit ediyordum ama sanırım yanıldım.
Bakın şimdi konu nereye doğru gidiyor.
Sizin seviyenize ulaşabildim mi bilmiyorum ama yapılan en ağır bir eleştiriyi gayet olgun bir tavırla göğüsleyebilen kişi bence iyi bir seviyededir.O yüzden sizi sadece "grafikerlerin" eleştirmesi gerektiği düşüncesini bir kenara bırakmanızı tavsiye ederim ki iyi bir seviyeye ulaşabilesiniz.
İyi çalışmalar.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
"Grafik Tasarım bölümünde açılan konulara yalnızca "üyelik tarihinin altında grafiker" yazan kişiler yorum yapabilirler"
Ben forum kurallarında ve forumun genel yapısında böyle bir maddeye rastlayamadım ayrıca sizde hakverirsiniz ki mesleği kısmına grafiker yazınca keşke grafiker olunsaydı.:)

Önceki mesajımda anlaşılacağımı ümit ediyordum ama sanırım yanıldım.
Bakın şimdi konu nereye doğru gidiyor.
Sizin seviyenize ulaşabildim mi bilmiyorum ama yapılan en ağır bir eleştiriyi gayet olgun bir tavırla göğüsleyebilen kişi bence iyi bir seviyededir.O yüzden sizi sadece "grafikerlerin" eleştirmesi gerektiği düşüncesini bir kenara bırakmanızı tavsiye ederim ki iyi bir seviyeye ulaşabilesiniz.
İyi çalışmalar.

ben sizin seviyeniz veya mesleğiniz hakkında yorum yapabilir veya yapamaz diye birşeyden bahsetmedim farkındaysanız. tabiki herkes yorum yapabilir, sizde yapabilirsiniz ama soylediğiniz şeyden dolayı boyle bir cevap verdim size. benim eklediğim çalışmalara berbat olmuş diyen de oldu ve seviyesi de beni hiç ilgilendirmedi ve bu yorumlarla kendimi geliştirmeyey çalıştım hala da çalışıyorum yapıcı olan eleştiriye hiçbir zman lafım olmadı tanıyan tanır. ama sizin boylesine sert soyleminizden sonra sadece merak ettim vasfınız ve seviyeniz nedir diye benden aşağıdır yukarıdır buna karar veremeyiz ama daha yapıcı eleştiriler yapmanızı öneririm, bu forum insanların çalışmalarını ekleyip de "mukemmel olmuş" denilmesini beklediği biryer değil herkes eksiklerini gormek için paylaşıyor bunları, benim gibi..
kendime ait olan ve ÇALINTI!! bir materyal kullanmadığım bir çalışma eklediğim zaman yeniden yormlarınızı bekliyorum.
saygılar..

bzage

🌱Yeni Üye🌱
ellerine sağlık güzel olmuş da benim aklıma sadece çocuğun saçlarındaki keskinlik ve kesimden dolayı kalan beyazlıklar takıldı hani biraz flu olsa fena olmazdı...

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
ellerine sağlık güzel olmuş da benim aklıma sadece çocuğun saçlarındaki keskinlik ve kesimden dolayı kalan beyazlıklar takıldı hani biraz flu olsa fena olmazdı...

teşekkürler, çocuğun arkasında gölgeyi baskıdan once azalttım arkadaşların önerilerini dinleyerek daha hoş durdu.