Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Özgün bir e-ticaret sitesi yaptırmak istiyorum (izmir)

anjin

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar firmamız için bir e-ticaret sitesi yaptırmak istiyorum .
Logomuz var . Ürünümüz bir tasarım duvar saatidir . Şimdilik 5 ayrı renkte piyasaya çıkacak . Ürünlerin satışı için sanal pos ve banka havalesi kullanılacaktır . paket site yapan arkadaşlar lütfen mesaj bırakmayın . Az ürünümüz olduğu için anlaşılır ve sade bir site yapılmasını istiyoruz . Üyelik sistemi düşünmüyoruz . İzmirli arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum . Birebir görüşme imkanı yaratabilecek arkadaşlar tercih sebebimdir . Teşekkürler .
yaydesignahmet@hotmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

volkan16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu konuda size tavisyem ShopperPress Wordpress alt yapısına çok güzel bir eticaret sistemi entegre etmişler yada prestashopu öneririm. İkisi wordpress gibi kimseye ihtiyacınız olmadan kurabileceğiniz sistemler

anjin

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler @volkan16 değerli görüşünü benimle paylaştığın için
biraz html bilgim var fakat bu ShopperPress ingilizce site satıyor
forumundan turkçe dil seçeneği konusu buldum ama olmadı neyse
prestashop gayet uygun ve geliştirilebilir bir sistem
teşekkürler .