Panasonic lumix award yarışması ödüllü fotoğrafım.
hgokce 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 31 Mar 2009 Mesajlar 43 Tepkime puanı 4 31 Mar 2009 #1 Moderatör tarafında düzenlendi: 14 Nis 2009
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 31 Mar 2009 #2 Öncelikle hoşgeldin. Seni burada görmek gerçekten çok güzel. Işığın bol olsun arkadaşım. Avrupadan ödül alan fotoğrafmı?
Öncelikle hoşgeldin. Seni burada görmek gerçekten çok güzel. Işığın bol olsun arkadaşım. Avrupadan ödül alan fotoğrafmı?
fatihcee ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 1,166 Tepkime puanı 25 31 Mar 2009 #3 Renk ve simetri Çok güzel yakalamışsın Tebrikler
grafikerkartal 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 2,592 Tepkime puanı 79 31 Mar 2009 #4 ne denilebilir ki tebrik etmekten başka :alkis: keyifli bir seyir oldu benim için...
hgokce 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 31 Mar 2009 Mesajlar 43 Tepkime puanı 4 31 Mar 2009 #5 creedwar' Alıntı: Öncelikle hoşgeldin. Seni burada görmek gerçekten çok güzel. Işığın bol olsun arkadaşım. Avrupadan ödül alan fotoğrafmı? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. Sayende artık bende aileye katılmaya geldim. Evet Ödül alan çalışmam bu. fatihcee' Alıntı: Renk ve simetri Çok güzel yakalamışsın Tebrikler Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ilginize. grafikerkartal' Alıntı: ne denilebilir ki tebrik etmekten başka :alkis: keyifli bir seyir oldu benim için... Genişletmek için tıkla ... O keyif bana ait. teşekkür ederim.
creedwar' Alıntı: Öncelikle hoşgeldin. Seni burada görmek gerçekten çok güzel. Işığın bol olsun arkadaşım. Avrupadan ödül alan fotoğrafmı? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. Sayende artık bende aileye katılmaya geldim. Evet Ödül alan çalışmam bu. fatihcee' Alıntı: Renk ve simetri Çok güzel yakalamışsın Tebrikler Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ilginize. grafikerkartal' Alıntı: ne denilebilir ki tebrik etmekten başka :alkis: keyifli bir seyir oldu benim için... Genişletmek için tıkla ... O keyif bana ait. teşekkür ederim.
sdbyrk ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 19 Ara 2008 Mesajlar 191 Tepkime puanı 8 Web sitesi www.ucgenmedya.com 1 Nis 2009 #6 ters ışık ve yansıma bir arada çok başarılı bir kare hakkı da verilmiş zaten.tebrikler elinize sağlık.
ters ışık ve yansıma bir arada çok başarılı bir kare hakkı da verilmiş zaten.tebrikler elinize sağlık.
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 1 Nis 2009 #7 Ödülü hakeden bir fotoğraf Tebrik ederim, deklanşörünüze sağlık. Işığınız bol olsun...
mini-cafe 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 28 Mar 2009 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.mini-cafe.tr.gg 1 Nis 2009 #8 Çok güzel bir fotoğraf...Tebrikler...
umutAcar 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Ara 2008 Mesajlar 76 Tepkime puanı 3 Yaş 38 Web sitesi www.umutacar.org 2 Nis 2009 #9 çok başarılı bi çalışma.. tebrik ederim.. fotoğrafın teknik bilgilerinide yazarmısın...
hgokce 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 31 Mar 2009 Mesajlar 43 Tepkime puanı 4 2 Nis 2009 #10 umutAcar' Alıntı: çok başarılı bi çalışma.. tebrik ederim.. fotoğrafın teknik bilgilerinide yazarmısın... Genişletmek için tıkla ... mini-cafe' Alıntı: Çok güzel bir fotoğraf...Tebrikler... Genişletmek için tıkla ... blueden' Alıntı: Ödülü hakeden bir fotoğraf Tebrik ederim, deklanşörünüze sağlık. Işığınız bol olsun... Genişletmek için tıkla ... sdbyrk' Alıntı: ters ışık ve yansıma bir arada çok başarılı bir kare hakkı da verilmiş zaten.tebrikler elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... ilginize teşekkür ederim teknik bilgiler: Foto.Mak. Canon EOS 400D DIGITAL Perde Hızı 1/2000 sn Diyafram f5.6 Odak Uzaklığı 18 mm ISO (ASA) ISO-400
umutAcar' Alıntı: çok başarılı bi çalışma.. tebrik ederim.. fotoğrafın teknik bilgilerinide yazarmısın... Genişletmek için tıkla ... mini-cafe' Alıntı: Çok güzel bir fotoğraf...Tebrikler... Genişletmek için tıkla ... blueden' Alıntı: Ödülü hakeden bir fotoğraf Tebrik ederim, deklanşörünüze sağlık. Işığınız bol olsun... Genişletmek için tıkla ... sdbyrk' Alıntı: ters ışık ve yansıma bir arada çok başarılı bir kare hakkı da verilmiş zaten.tebrikler elinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... ilginize teşekkür ederim teknik bilgiler: Foto.Mak. Canon EOS 400D DIGITAL Perde Hızı 1/2000 sn Diyafram f5.6 Odak Uzaklığı 18 mm ISO (ASA) ISO-400
wwaslıww 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Ara 2008 Mesajlar 2,427 Tepkime puanı 58 8 Nis 2009 #12 gerçekten ödülü hakeden bir fotoğraf tebrikler
N. Eser ULUHAN ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 3 Nis 2009 Mesajlar 163 Tepkime puanı 3 Web sitesi www.ajhans.net 14 Nis 2009 #13 wwaslıww' Alıntı: gerçekten ödülü hakeden bir fotoğraf tebrikler Genişletmek için tıkla ... Aynen böyle. Tebrik ederim.
wwaslıww' Alıntı: gerçekten ödülü hakeden bir fotoğraf tebrikler Genişletmek için tıkla ... Aynen böyle. Tebrik ederim.